Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubac

Marketing

P o ž e l j n i c a 2014/2015

-
Poštovani
Obraćam se svima Vama, koje sam mogao kontaktirati putem moga inter-net bloga hr .Prošlo je tri i pol godina od ptvog javljanja. Evidencija mi kazuje da je u tomu vremenu, negdje u svijetu moj blog otvoren 7591 puta, a imam samo jednu povratnu informaciju o pročitanju tadašnjeg sadržaja.Naravno je da bi me radovalo, veoma obradovalo, kao 96-godišnjaka saznanje i komentar o mom dobrohotnom poslu, je li Vam pobuđio interes, zadovoljstvo ili nezadovoljsvo . Obradovanje nije prezahtjevno. / adresa : zvonimir.tomac1@optinet.hr /
A, evo Božić i Nova godina (bez obzira na vjeru,vjerovanje i brojenje), neka budu svakomu dobrodušnomu p o d s j e t n i k na rođenje – rođendan- sret-nih nada, bilo onih ostvarenih, koje su dale i daju čovjekovom postojanju-življenju vrijedan sadržaj, a i onima u svim dojdučim danima, u kojima ćemo još kao jednaka braća lutati podarenom nam 'dolinom suza', da budu novim pobudama orijentir.! Neka svima ti Novi dani budu bez briga, a samo u radosnom očekivanju početka trajnog zadovoljstva u združenju svih sretnih.
No kako sve vas, koji ste neki od mojih blogova otvorili, veže nevidljivo saznanje da ste pripadnik riijetkih znatiželjnika susretnika na području interneta ,to imam za naše zajedništvo prijedlog -dana 27.01.2015. (baš na moj 96.rođendan) bez obzira na vremensku zonu,-po Vašem vremenu, točno u podne podignite čašicu i nazdravite svojoj svjesnosti što ste član (mog) neprofitnog 'blog'združenja, pa neka Vam se ispune Vaše druželjubive želje, a rođenje novih nada neka Vam krasi smiješak na licu i prijateljska radost u srcu ! Živjeli uz moj pozdrav .

Domoljubac - Zvonomir Tomac


Post je objavljen 04.01.2015. u 14:27 sati.