Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

bravo

Moram priznati da mi je drago za ulazak gospođe Kolinde u drugi izborni krug i bilo bi mi još draže da dobije pobjedu u drugom krugu.
Nisam neki fan niti znalac politike, ali ova sadašnja politika i sadašnje vodstvo nas nikuda ne vodi no samo u propast.
Proizvodnja, raspodjela i potrošnja su osnove ekonomskog rasta, a mi od toga navedenoga imamo samo potrošnju, a više nemamo ni što trošiti.
Znam da sam glupa ali ovakav način vođenja politike po mom mišljenju nikuda ne vodi jer svatko mijenja zakone onako kako njemu paše, a mi moramo "jesti crni kruh rezan na tanke šnite" s time da je osoba koja je to izjavila zaboravila da je crni kruh ubiti najzdraviji kruh.
Promjene su nužne, ali koga birati da nas zastupa u Saboru kada su stalno jedni te isti već dugi niz godina tako da ih možemo samo rotirati a oni će se prepucavati pred kamerama a nama će biti isto, neće biti posla, neće biti povećanja plaća (onima koji je dobivaju) neće biti ničega samo ćemo imati još veći dug, mladi, sposobni će odlaziti van gdje je bolji standard i ostati ćemo mi stari, a stare nitko zaposliti neće.

Znam da će se sada naći netko tko će mi reći da sam luda i da nisam u pravu ali svi mi imamo svoje demokratsko pravo i slobodu mišljenja.


Post je objavljen 29.12.2014. u 09:27 sati.