Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Prvi susret

Prije nekoliko dana dobih e-poštom slijedeću poruku:

Blogo prijatelju!
Iduće sedmice ću se vrtit tamo negdje po tvome ataru, pa bi mi bila čast posjetiti te i pozdraviti!
Pozdrav od @geomira


Dan, dva odgovorih na dobivenu poruku:

Virtualni prijatelju!
Bilo bi mi drago da se nađemo na pićencu. No slobodan sam najdalje do 24. 12. onda počinje kampanja Božiča, Štefanje (supruga ima imendan), vjerojatni odlazak preko Nove godine u Samobor (…) tako da za dane nakon spomenutog datuma nisam siguran da ću naći vremena a možebitno neću ni biti u Čk. No u svakom slučaju javi mi se na mob.
Pozdrav od @semper contra


Stigao je odgovor:

Drago mi je da sam dobio tvoj odgovor i odmah sam te proknjižio u mobitel. Sa suprugom stižem u Varaždinske toplice u nedjelju predveče (21.12), a onda ćemo se dogovorit kako budemo mogli uskladit vremena za kratak susret.
Pa do skorog viđenja
geomir


Tako je počeo, a danas se i ostvario moj PRVI susret s jednim blogerom i njegovom boljom polovicom, nakon nešto sitno dana kako je završila sedmogodišnjica mog lutanjima po bespuću virtualne stvarnosti. Prilikom upoznavanja, @geomir mi je pružio malu vrećicu i rekao: „Ovo sam napravio za tvoju suprugu!“ Nisam odmah pogledao o čemu se radi obzirom da je naglasio da je to za nju.

Upoznao sam dvoje prekrasnih i nadasve simpatičnih ljudi. Moje bolje polovice nije bilo, bilo je, naime, vrijeme spremanja ručka, a uz to kao to je poznanstvo iz mog blogosvijeta. Sad mi je žao što nije bila i ona pogotovo što nismo bili dugo. Oni čaj, ja malo pivce u Gradskoj kavani, jer ni njima ni meni obveze nisu dozvolile dulje druženje. Ipak, rastali smo se u nadi da to neće biti po onoj: prvi put, zadnji put i nikada više.

Došavši kući, predao sam vrećicu s poklonom supruzi rekavši: „Ovo je poklon za tebe od blogera“. Kad je otvorila bila je oduševljena poklonom. Evo ga dolje.Post je objavljen 22.12.2014. u 22:10 sati.