Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TRAGOVI OD AUTENTIČNE EMISIJE SU IZBRISANI - A BRANIMIRA BILIĆA ŽELE MAKNUTI



Branimir Bilić, je kao voditelj na HRT-u četvrtoga programa: javno prozvao mafiju koja vodi hrvatsku državu! Oni sve "melju" pred sobom - a narode nude "kontejere" od obećanoga posla... Nitko ne može vjerovati da se ovo dogodilo na HRT-u! Šok su doživjeli pametni i razumni ljudi...

Na četvrtom programu HRT-a dogodilo se nešto ne svakidašnje što je šokiralo većinu građana koji su gledali emisiju "Glas za čovjeka". Televizijski voditelj Branimir Bilić prozvao je hrvatske moćnike za korupciju i šutnju o istome! Korupcionašima pomaže i Crkva i kardinal J. Bozanić, oni su od davno se prodali bivšim komunistima...

"Razmjeri korupcije su totalni i šteta je totalna, nema dijela društva koje nije premreženo korupcijom. Hrvatsko društvo je tvornica korupcije", rekao je gost emisije, sociolog Renato Matić.

"Nema paralelnog sustava, to je stvarni sustav", omogućio je istinu urednik Branimir Bilić pitanjima: "Koliko je vlada dužna mafiji? Znači mafija ima državu? Tko priječi Milanoviću i Karamarku da se ispričaju za korupciju i kriminal?"

Građani su, naime, šokirani jer je u pitanju istina, koja se rijetko može vidjeti i čuti na HRT-u. Je li to najava nekih boljih vremena za nacionalnu dalekovidnicu? Hoće li zbog istine Branimir Bilić izgubiti posao?

----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
http://crostojkovic1958.blog.hr
Mob: 095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2376.


Post je objavljen 22.12.2014. u 13:43 sati.