Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Guski dajem nogu

Nažalost promijenili su mi teren, poslije nove će ti dolazit drugi terapeut. U toj 2010, sam napravio doslovno redaljku sa terapeutima.Hrvoje 1, Marko, Maja, Bojana, Martina, Ivana, sa oklagijom. To je tek bio početak, a koliko tih fizioterapeuta ima? Dovoljno izgleda!.
Dolazit će ti poslije nove Tomislav, e sa tim imenom mi još ni jedan terapeut nije bio, moram napomenuti valjda. Siguran sam jedino da u ništa nisam siguran.
Djed Mraz i ovaj novi Božićnjak što će mi donijeti za novu? Jbg., imamo centralno neće moći ući kroz dimnjak.
Pošto je vrlo upitno njegovo samo postojanje.
Odlučio, sam da mi od toga dide ne treba ništa, dat ću ja njemu.Za novu godinu ću se riješiti nečega, odluka je pala na gusku. Dosadilo mi je silovati je u pola noći i pišati u nju. Dati ću joj nogu, od 1.1.2011 ona postaje aorist za mene i od tad pišam isključivo u wc školjku. Možda Dida Mrazu bude od koristi pošto je star.
Programska shema te je godine bila standardna. Mislim da se čovjek da zamrznuti kao 1966, Walt Disney, da ga kojim slučajem ožive za 100-ak godina. Gledao bi Sam u kući 1,2,3, 4 i ne znam da li ima još koji dio. Vjerojatno bi opet sam sebe poželio zamrznuti.
Preživio sam tu 2010., bila je gadna još se samo trebalo odradit doček.



Post je objavljen 20.12.2014. u 17:52 sati.