Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/b-612

Marketing

298. ČUJEM DA JE DANAS SVJETSKI DAN OSTEOPOROZE PA, NE SHVAĆAJUĆI ZAŠTO JE PRIRODA BILA SUROVIJA PREMA ŽENAMA, NIKAKO NE MOGU SHVATITI ZAŠTO JE JOŠ UVIJEK I DRUŠTVO SUROVIJE PREMA ŽENAMA ...

Trebali smo se naći kod njega, ali Nenad je rekao da nije pri sebi, nego da je u školi.
– Zakaj, dobri čovječe?
– Najobičniji nesporazum...
– Pa kada dolaziš?
– Uskoro. Zadržao sam se jer mi je Dobra i Mudra Ravnateljica…
– Puno mi je pozdravi.
– Znaš da ne želi čuti za tebe.
– Kako je ona?
– Uobičajeno. U vezi je s tim svojim Talijanom…
– Nije to veza, nego povremeni vikend seks. U vezi si kad se možeš osloniti na nekoga pun pouzdanja, a ne kad se viđaš par puta mjesečno na brzinu.
– Javio se stručnjak za veze…
– No dobro. Zakaj si se zadržao u školi?
– Znaš da sam razrednik…
– Znam i žalim tu djecu.
– Ove godine smo osmislili sat razrednoga odjeljenja tako da uvijek netko od učenika nešto pripremi. Ili oni sami organiziraju ili dovedu nekoga tko će nam održati sat.
– Djeca i roditelji su se pobunili pa je Dobra i Mudra Ravnateljica tražila od tebe da prestaneš.
– Ma ne. I djeca i roditelji s užitkom sudjeluju u tome.
– Gdje je onda problem?
– Danas smo imali jedan takav sat.
– Kužim.
– Jedna učenica je dovela neku doktoricu koja nam je htjela održati predavanje o osteoporozi. Pogotovo potaknuti djevojke na preventivno djelovanje.
– Kako misliš: htjela? Zar nije?
– Počela je s predavanjem i bilo je sve u redu na početku. Ja sam je pozdravio i predao joj riječ, a onda sam sjeo u stražnju klupu. Ona je najprije teoretski objasnila sve o osteoporozi. Usput je pokazala kako izgleda kada se svije kralješnica.
– Kako je pokazala?
– Tako da se sagnula prema naprijed. A kako je bila u nekoj malo široj košuljici, kad se nagnula prema naprijed lijepo su joj se vidjele dojke. Isti čas sam doživio erekciju.
– Sreća da si bio straga pa nitko nije vidio.
– Eh…
– I što je dalje bilo?
– Nakon tog pokazivanja htjela nam je pokazati neki video. Ali tehnika je po običaju štekala. Ona je pokušavala pokrenuti video na računalu i cijelo vrijeme je bila nagnuta nad stolom. Pogled je bio čudesno lijep na njene dojke. Nadao sam se da nikada neće pokrenuti video.
– I je li?
– Nije. Ali je zamolila da joj neko pomogne. Budući da sam ja još uvijek imao erekciju rekao sam učeniku, koji je zadužen za tehniku, da joj ode pomoći. On se nećkao, a kad sam ponovio zahtjev ustao je i krenuo prema njoj svinute kralješnice. Izgledalo je kao da se ruga s osteoporozom i doktoricom s lijepim dojkama pa je razred prasnuo u smijeh, a lijeposisna doktorica se uvrijedila.
– I?
– Doktorica me pozvala da smirim razred. Morao sam ustati.
– A erekcija?
– Spontano sam se sagnuo prema naprijed i pokušao je tako prikriti. Ispalo je da se i ja rugam. Tek tada je u razredu nastao urnebes. Doktorica se rasplakala i pobjegla. A mene je Dobra i Mudra Ravnateljica ribala sve do sada.

Post je objavljen 18.12.2014. u 15:28 sati.