Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogdogg

Marketing

EUROPA TE VOLI

Povodom dana emigranata

Džunka na pučini odolijeva južini. 57 prekobrojnih, strijepećih duša gleda u prvu hrid Europe, vrata gospodnja.

Dobro nam došli braćo I sestre!

Europa vas voli, Europa vas treba:

Znam da vam je dobrodošlica kurvinski hladna. Znam da siva probušena deka I nije utjeha u toj prvoj, europskoj noći u tom sabirnome centru na Malti.
Europa vam je frigidna I hirovita usidjelica I to svi znaju. Svi znaju da je vaša Afrika, majka hraniteljica
-zbog toga danas djeca u cijelome svijetu piju svoj topli kakao prije spavanja. Ka tome se bar ide, tome se bar strijemi.

Znam da u vašim dušama nikada nećete uspjeti zavoljeti Europu, ali Europa vas voli, Europa vas treba!

Prolaziti ćete kroz bajkovite, španjolske maslinike, kroz opjevane francuske vinograde, kroz rodne talijanske plantaže naranča. Prolaziti ćete kroz predivne europske gradove-kroz Alicante, Bristol, Utrecht, Katowice...

Braćo I sestre u Europi nisu svi bogati! Najgore što vam se u Europi može dogoditi jest da zalutate u neke države u Europi koje nisu u Europi, jer onda ste u europi , ali niste u EUropi, ali to su neke zamršene europske priče. Da, upoznati ćeš dekadenciju i razna druga iščašenja civilizacije koja tako živi već ohoho...

Ljudi koji će te ovdje otvoreno mrziti, tako će ti iskazivati koliko te u stvari vole i koliko te trebaju. 16.-ogodišnji nazi skin će začavlati tvoj poster na zid sobe ako zabiješ gol za njegov klub, iako si crn, brate. Što ti može biti veća satisfakcija?

Dođi brate i sestro, u ime svih Europljana, baš ja ti sa ovoga mjesta poručujem:

-Europa te voli, Europa te treba!



Post je objavljen 19.12.2014. u 00:15 sati.