Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Moje medijske ličnosti

U osnovnoj školi mojih klinaca često imaju razno razne aktivnosti i sve redovno poprate objavom malih članaka sa fotografijama na stranicama škole.
Evo izdvojenih fotkica, krenimo redom:
Za dane kreuha bili su jako vrijedni i na produženom boravku, napravili su štrudlu od jabuka koju su poslije slasno pojeli.


Osim što idu u kazalište, ono ponekad dođe i kod njih. Gledali su predstavu "Veliko putovanje malog puža", moj mlađi miš je u prvom redu u sivoj majici.

24. listopada su četvrtaši sudjelovali u on line Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja (Fran je u prvom redu u plavoj majici)

Krajem listopada Glas Slavonije je objavio "Moj godišnjak" sa fotografijama svih razreda prvašića, ali i njihovih crteža koje su poslali na nagradni natječaj. Evo Ivorovog rada,

Franov razred je imao posjetu u kojoj su ih učili znakovni jezik, Fran je u naranđastoj majici

18. studenog su obilježili svjetski dan ljubaznosti, te su se trebali obući potpuno po želji da bi demonstrirali kako prihvatiti različitosti.

Prošli tjedan smo imali radionicu u Franovom razredu gdje smo izrađivali ukrase za bor, naravno povela sam i Ivora.


Ovaj tjedan smo imali sličnu radionicu u Ivorovom razredu, slike s te radionice nisu na internetu, ali evo mojih. Ivor sa svojom učiteljicom:


Na zornici u srijedu je Fran sa svojim izviđačima donio Betlehemsko svjetlo (fotke još nisam prebacila na komp). Nakon toga su i u Županiju nosili svjetlo gdje ih je dočekao i ugostio župan. Iz Glasa Slavonije:


Post je objavljen 18.12.2014. u 21:51 sati.