Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokreti11

Marketing

Jadni muškarci ....

Jadni ovi današnji muški, na neki način mi ih je stvarno i iskreno žao.

Htjeli mi priznati ili ne, ali vremena su se zaista promijenila u ovom muško ženskom svijetu, u muško ženskim odnosima i stvarno kad bolje pogledam pa nije više tim muškima baš lako s nama ženama.

Gledam mahom sve te moje prijateljice, neke su još u braku, neke su rastavljene s djetetom ili bez njega a neke su same, dakle, vrlo šaroliko društvo. Neke su zaposlene, neke su stambeno osigurane, neke još žive s roditeljima, neke su same u stanu ili žive u podstanarstvu, dakle, i po tom pitanju vrlo šareno društvo.

U svom tom šarenilu izgleda, karaktera, ponašanja i statusa sve imaju samo jedno zajedničko - toliko su zajebane prema tom jadnom muškom spolu da je to čudo jedno, u biti, možda čak i nisu toliko zajebane, ali one samo znaju što žele i što ne žele, i to je to, to što se dotični prestraše malo žena koje znaju što žele i što nemaju baš hrabrosti se nekako nositi s njima, to je već njihov problem...

U tom društvu gledam neke pojedinke, relativno su mlade, imaju posao, imaju klinca, imaju riješeno stambeno pitanje, imaju hobije, hendlaju svojim životima kao da igraju neki nizak level u video igricama, nemaju one problema u biti, imaju problema (tko ih nema), ali one ih nekako rješavaju s lakoćom, stvarno kao da igraju video igricu i onda mi samo kažu:

- Koji će mi klinac još i muško u životu? Šta mi on može pružiti što ja još već nemam? Iskreno, ako ga i trebam, trebam ga samo radi jedne stvari i to je to.....

Iako sve ovo zvuči malo brutalno i nikad ne gledam na odnos da bi mi netko trebao da mi još nešto pruži u materijalnom smislu već da ako treba da sami stvaramo nešto od početka i da množimo ono što imamo u bilo kom smislu.

A opet, koliko god nam život bio brz i koliko god imali beskonačno obaveza i luđački tempo života, zaista dugoročno nije lijepo biti sam koliko god se mi ufurali u priču da nam muškarci trebaju samo radi jedne stvari...

I stvarno, da muškarcima više nije lako pored žena zaista nije jer su se uloge totalno zamijenile, one su ti koje su postale lideri svog života, one su te koje rade, zarađuju, privređuju, odgajaju djecu, voze auto, vode tvrtke, farbaju zidove, mijenjaju gume, gletaju, kuhaju, same vode svoje živote, same se dignu kad padnu, jednostavno - žene su postale prejake u svom nastupu, prejake u svojim stavovima, presamostalne i neovisne i muškaci se toga čini mi se, plaše, jer pored jedne ovakve žene kakvu sam opisala malo gore, iskreno, koja je tu uloga muškarca, a muškarcu je nekako urođeno i upisano u genetskom kodu da bude lider?

Zaista, jadni muškarci, baš mi ih je žao, vremena su se stvarno promijenila...









Post je objavljen 16.12.2014. u 20:04 sati.