Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hera-stellar

Marketing

Bend over, sheep!

Spustili smo cijene goriva, pa vas molimo da pokušate zaboraviti da je do akcije "Oktan" uopće došlo. Ta je "akcija" zapravo bila samo 'mazanje očiju' javnosti. Čisto toliko da se čini kako Inspektorat čini nešto i u vašu korist. Nebitno što je akcija isfinancirana vašim novcem. Što ste niste udružili i sami platili testiranje goriva, svejedno je ova akcija isfinancirana vašim novcem. Baš kao i Vargina putovanja. Pustite čovjeka da vidi svijeta, netko mora, kad već nećete vi!
Smatrali smo, ako na vrijeme upozorimo da krećemo u nadzor, svi će se potruditi pripremiti se. Svi osim gospodina Nedodirljivog. Naravno da nećemo u nadzor KONZUM benza, ne budite smiješni.


Spuštene su cijene goriva, moralo je tako biti. Em je štetno gorivo još u optjecaju, em je cijena sirove nafte na razini one iz '10. Ono što je drugačije jest upravo udio koji vam mi uzimamo svaki put kad natenkirate ljubimca. A ni tih, koliko, 55% nije dovoljno jer ukoliko ne dođe do monetizacije autocesta, tada ćemo vam podići cijenu za 40 lipa. Ne, nije nam dovoljno koliko se u prosjeku natenkira u tih 1.900.000 registriranih vozila. Ne, nama nikad nije dosta.

Ali, nemojte nam zamjeriti što vas volimo zajebavati, pa sami ste si krivi! Pogledajte te pogane Belgijance. Strašno. Sva sreća da niste takvi, ne bi se Varga usudio ići na skijanje službenim autom, kamo li sva ostala sranja koja vam priređujemo na dnevnoj razini.

Ovčice naše pokorne, sretan vam Božić želimo i ne zaboravite ubaciti popu za lemozinu! Ni njima nisu dovoljne milijarde godišnje!

Što da vam kažemo, vaša nas je šutnja učinila nezasitnim zvijerima.



Post je objavljen 16.12.2014. u 10:01 sati.