Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Prventivna akcija

Održana je treća i posljednja u godini preventivna akcija zaštite od požara koju provodi društvo. Protekli vikend članovi DVD-a Kupjak obišli su kućanstva, ugostiteljske objekte i poduzeća s ciljem pregleda plinskih, električnih i dimovodnih instalacija u objektima.
Ovu akciju društvo bez prekida provodi gotovo od kad postoji i vrlo je dobro prihvaćena kod stanovnika Kupjaka i okolice. Uz šestoricu članova društva u akciju ove godine uključila i mladež DVD-a.
Iako članovi DVD-a koji provode akciju nemaju ovlasti ulaziti u domove, radionice i slične prostore u kojima se nalaze plinske, dimovodne ili električne instalacije, vlasnici u velikoj većini vatrogasce očekuju s dobrodošlicom. Zajedničkim pregledom i uvidom u stanje mogu se ustanoviti neispravnosti te potencijalne opasnosti o čemu se naprave zabilješke.
Akcijom je obuhvaćeno oko 130 kućanstava i ostalih objekata te je tom prilikom podijeljeno i isto toliko vatrogasnih kalendara i prigodnih letaka o opasnostima od nastanka požara u kućanstvima.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim mještanima Kupjaka, Leskove Drage, Šija i Zalesine koji su srdačno dočekali vatrogasce, svima koji su dali dobrovoljni prilog te svima koji podržavaju ovu akciju na bilo koji način. Sva sredstva koja smo prikupili biti će utrošena za nabavku vatrogasne opreme koja nam nedostaje.

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 15.12.2014. u 13:38 sati.