Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Neregistranom

Molim sve blogere da mi oproste za ovaj post ali morala sam ga napisati jer mi je dosta osobe koja me blati po tuđim komentarima

Stvarno si turbo bolesna osoba kada toliko laži možeš napisati u komentarima blogera a moram vam svima koji ćete čitati ovaj tekst da mi nije bila namjera uopće bolesnoj pisati ali moram jer mi je dosta njegovih laži po komentarima blogera.
Kao prvo bila sam ljubavnica osobi prije 23 godine a ne prije 35 kako ta bolesna osoba piše i ne nisam išla njegovoj supruzi na vrata reći da ga mora napustiti zbog mene i da sam trudna s njim nego sam njemu rekla da se vrati svojoj ženi i sinu a mene zaboravi. Kao drugo ja njega nisam proganjala nego sam ga slučajno srela na placu kada sam Kikiju kupovala čokolade tri za deset kuna i onda mi je moj bivši ljubavnik ponudio piće za mog sina i mene, kao treće nisam imala puno muškaraca kako taj bolesnik piše jer dovoljan mi je bio moj ljubavnik s obzirom da sam s njim provodila i noći i dane, kod mene doma ili kod njega na poslu jer tada je bio portir u jednoj banci. četvrto moj pokojni brat toj bolesnoj osobi nije mogao ništa poručiti jer ga već godinama nema među živim osobama.
Kao peto bilo bi bolje da se bavi svojim životom i svojim prljavim smećem a mog bivšeg ljubavnika i mene ostavi na miru jer ja ni od njega ni od bivšeg ljubavnika ništa ne tražim (mislim materijalno).

Tko god da si imaj muda pa me pogledaj u oči i reci mi u oči sve te laži koje pišeš u komentarima o meni ali s obzirom da si bolesna osoba bolje bi bilo da se da pogledaš sebe i svoje smeće.

ps molim sve koji su u komentare dobili gnjusni tekst o meni od bolesne osobe da te komentare skinu jer ti komentari nisu vezani za tekst na njihovom blogu


Post je objavljen 14.12.2014. u 14:03 sati.