Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Seksizam i križevi

Među prvima iz inozemstva sam javno stao u obranu Anne Helm nakon jedne nedovoljno promišljene akcije kad je izložena uvredama, prijetnjama, te seksističkim ispadima svake vrste od hrpe zapjenjenih fašista, muških šovinista, a bogami i konzervativnih dojučerašnjih kolega (možda je netko pratio, u Dresdenu je demonstrirala golih cica. Ne mogu ni zamisliti što bi joj se dogodilo u Hrvatskoj).

Danas su branitelji demonstrirali Zagrebom u izuzetno iritantnim majicama, dizajnirao ih je očito neki školovan gad. Blogerica Lobotomija je na svom fejs profilu izrazila potpuno neslaganje s demonstracijama oštrim riječima, fejs vrvi od ispada naših heroja, nisam selektirao, ovo je prvih nekoliko od zasad osamdesetak komentara u istom stilu i to s realnih profila potpisanih vlastitim imenima. Jedino svjetlo u tunelu vidim u tome da je blogerica baba ljutica, i sama braniteljica koja se u prošlosti znala kačiti s Loby, stala nasuprot mase.

mamicu joj šugavu....
Krava nedojebena, kao i mnogi koji su mrko promatrali povorku ponosa i tuge danas.
Stara kurva
POVORKA JE TREBALA KRENUT U DVANAEST PO NOČI .UPALJENE BAKLJE I MARŠIRAT PO GRADU.A OVOJ KRAVI JEBEM MATER I CIJELOM NJEZINOM POKOLJENJU I NARAŠTAJU
Jej pozna ko tu kuju,ili pedera ko zna kojeg je spola ta gnjida
Najbolje je ne obraćati pažnju takvim komentarima,preglupa je da bi me takva spodoba mogla isprovocirati
Samo mišiči.treba im utjerat strah u kosti.strah koji je nama dobro poznat.tako da ga i pni osjecaju dok su živi.majku im jebem .ni mrtve ne poštuju .ako neče milom onda treba silom

U Opatiji je bilo ugodno. Taj Koreanac čuda radi. Meni je pomogao vratiti se raznim tehnikama, drugarici pomaže,svejedno nije baš lako potpuno se separirati od miljea u kojem živiš.
Smiješno mi je sad kako su se neki svojevremeno nadali da u Hrvatskoj neće biti novookomponiranih seljačina, ne, na svakom koraku, usput se ovi s ulice kače s duhovnom braćom na vlasti.



Post je objavljen 10.12.2014. u 22:08 sati.