Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Napokon

Područje na koje sam još mogao dobiti injekcije Klivarina., svaki dan je bilo sve natečenije. Oaze, kao u pustinji koje nisu bile izbodene na ramenu bile su sve manje.
Vanja, te se injekcije daju i u stomak. Stomak?? Radije bi izabrao taban, ajd dobro daj i u lijevo rame , malo da se desno oporavi. Lijevo sam nasađen i hiper osjetljiv na tu stranu, valjda uslijed moždanog. Kad bi vidio injekciju kako ide prema lijevom ramenu. Aaaa, povikao bi! Vanja još te nisam ubola. Onda bi me ubola, naravno sa smiješkom.
Napokon sin od moje profesorice iz kemije iz gimnazije, je na specijalizaciji iz otorine u Zagrebu, pa mi je dogovorio pregled kod otorinca da napokon utvrde zašto ne gutam. Profesorica iz kemije me garant pamti kao dobrog učenika i kod nje sam porušio sve rekorde. Svake godine sam uredno išao na popravni iz kemije i tako 4 godine. Još se ulovim kako razmišljam o redoksima. H2O2 uz neki MNo2ili kako već( btw. Hvala Ivana na na instrukcijama)
Pregled je dogovorio Ivan za prosinac, čak sam bio uvjeren da sam njega viđao u viziti na Fran Mihaljeviću, još smo pričali o Hrvoju 1. Paranormalno totalno iako čovjek nema sposobnost bilokacije( nije David Copperfield). Još da bude stvar kako sam mogao pričati sa njim, kad sam tad imao kanilu i nisam mogao pričati. Telepatski?


Post je objavljen 10.12.2014. u 09:45 sati.