Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chocochocolate

Marketing

Sretna Nova godina uz puno čokolade i još puno postova!



Završava godina u kojoj sam počela pisati blog. Ono što je počelo kao pisanje mojih promišljanja o industriji čokolade, u osam mjeseci razvilo se u jednom novom smjeru.

Moji dragi kolege bili su nesebični u davanju savjeta, kako o čokoladi tako i o blogosferi kojoj sam se pridružila ne znajući ništa o njoj. Po pitanju samog bloga najviše mi je pomogao Ribafish kojem neizmjerno zahvaljujem i poručujem - smišljam jedan poseban čokoladni kolač samo za tebe :)

Zahvaljujem i ostalim blogerima koji su sudjelovali u čitanju i savjetovanju te obogaćivali postove svojim komentarima.

Zahvalu upućujem i gospodinu Dubravku Vitlovu, čokolatijeru iz Zadra koji mi je više puta izašao u susret savjetima o čokoladi. Nadam se da će se ta suradnja nastaviti.

Puno zahvaljujem čitateljima koji su mi na mail slali recepte. Nadam se da će uživati u slatkim poklonima koje sam im poslala.

Svima koji su imali strpljenja slušati o čokoladi, čak i kada sam pretjerala i bila dosadna...

Počevši od pisanja tekstova za ‘svojih deset prijatelja’, moram priznati da mi je laskalo kada sam vidjela da blog čita i više od deset ljudi, pa sam se potrudila da pišem i postove koji će biti zanimljiviji, aktualniji, a ponekad samo lijepi - to je ono kad zalijepim samo sliku :)

Nakon nekoliko mjeseci bloganja, mogu zaključiti i kako mi je ovo bila dobra vježba, ne samo u pisanju i ‘žvakanju’ informacija o čokoladi, već sam se odvažila i uhvatiti u koštac s društvenim mrežama i na njima promoviralai blog.

Želim nam svima sljedeće godine puno čokolade i još puno postova!

Ivana

****
Foto: Totum foods

Post je objavljen 31.12.2014. u 17:00 sati.