Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

KREPALA MI ŽARULJA!

Vikend. Djeca su kod svog tateka. Poklone sam zamotala,posložila. Ipak su oni ujutro tu da vide šta im je Sv. Nikola doneso.
Imam vrijeme samo za sebe. I kaj radim???? Čitam Vas! :-) Uopće nije bitno kaj se dižem za 4 sata....uopće ;-) Iako mislim da bi bilo dobro malo se poprat i otiči spat. Bilo bi......
I krenem ja do kupione kad....krepala žarulja!!!!! Pa di baš sad?????? U ovo doba!!!!! I kaj da ja sad radim? Mislim...ovak niska,metar i žilet ni sa lojtrom nemrem do plafona. Onda još k tome taj čudni luster ili plafonjera,kak se već reče....kak se to otvara uopće? I ko je izmislil emacipacijuuuuuuu?
Je...a i da hoću di mi je rezervna žarulja?
Dakle......nije da mi u 20g braka nije krepala žarulja i nije da je nisam promjenila. Ali sada,od kad sam sama sve tak izgleda drugačije. Mislim si.....kaj treba biti u braku zato kaj nemerš do plafona,zato kaj se bojiš na lojtru stat. Ma je,kak da ne!
Nađem si nekakvog svijetlečeg Anđela (kaj sam kupila od cigiča za 5kn),metnem ga na ormarić i opalim brzinsko tuširanje.
I onda shvatim....da je bilo struje tuširala bih se bar 20min,potrošila puuuuno vode,ponešto struje i plina. Ovak.....lijepa ušteda. Mogla bi ja ovaj vikend i bez te žarulje :-)))
Tak nekak si i napravi čovjek u životu da i od lošega dobro bude. Jer eto..da se nisam rastala pa di bi ja bila ovoliko sam i mogla pisati blog i s Vama se družiti. Ne bi bilo šanse. Pa di bi mi suđe moglo biti neoprano ili vikend proč bez kuhanaj. Hihihihihihi...da sad moj bivši vidi kaj pišem mislim da bi mi djeca bila vračena brzinom svijetlosti ......hihihihihihihihi.
I čak si i malo pakosti mogu priuštiti. Ali samo malo,onak,za svoju dušu.
Je da....priuštila sam si i novu košulju. Na snjiženju,skroz malo kuna ali je nova!!!! I prozirna. Kada mi On dođe malo ću ga iznenaditi. Zaslužio je.Trpi moje hirove,histerične napadaje ljubomore,razne pmsove i ostale kratice. I voli me i dalje. I ludi pored mene. Ono.....nije da bu ta košulja čuda napravila ali ima detalj koji će samo on razumjeti i svaki put kada ju obučem bit će to naše.
Ina kraju....ak je ko od vas pohvatal konce ovoga ( ja bogmeč nisam) kapa dole! Ček malo.....moram onda i kapu ići kupiti. Ali to bum onda sutra. Do tada.....Lijepe snove želim!wavewink

Post je objavljen 05.12.2014. u 23:17 sati.