Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koreja

Marketing

FANTAS(tična)KO(reja)

Fantasko: Fantastična Koreja na Adventu u Zagrebu

Išao sam pojest kobas pod šatorom na trgu i vidio ovaj oglas: U okviru manifestacije Advent u Zagrebu na zagrebačkom glavnom trgu, u petak 5. prosinca 2014. u 19 sati te u subotu, 6. prosinca u 12 sati. bit će predstavljen program "Fantasko. Fantastična Koreja". Riječ je plesnom programu u kojem sudjeluju vrhunske svjetske B-boy skupine iz Koreje: Gamblerz Crew i Animation Crew kao i korejska ženska tradcionalna/fusion glazbena skupina udaraljkašica DoDo.

GAMBLERZ CREW je vrhunska svjetska B-boy plesna skupina koja je osvojila prvo mjesto u „Borbi godine", najvećem svjetskom B-boy natjecanju 2004., te je ponovila uspjeh 2009.

ANIMATION CREW neosporno je jedna od najboljih i najpoznatijih popping dance skupina. Od svog osnutka 2004. imali su brojne nastupe te čak otišli i dalje, šireći svoj fokus na reklame i TV showove.

DoDo, korejsku skupinu tradicionalnih udaraljkašica, čine vrsne glazbenice koje su nastupale na mnogim međunarodnim i domaćim festivalima bubnjeva te osvojile brojne ugledne nagrade. Svojim jedinstvenim izričajem, koji se ne da oponašati i u kojem stvaraju izražajne, snažne, karizmatične i katkad šaljive kombinacije korejske tradicionalne glazbe i živopisnih ritmova, okupljaju publiku svih dobi.




Post je objavljen 04.12.2014. u 14:18 sati.