Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

humanitarne čestitke

Eto dragi moji pregledači bloga, blogeri, a može i blogeraši i -ice na http://durica.blog.hr Durica traži pomoć za jedno bolesno dijete.

Organizira se humanitarna akcija i ja sam eto odlučila da doniram jedan broj čestitki koje bi se mogle prodati.
Također ću čestitkama sudjelovati u aukciji za nezbrinute pse.

Ne želim se hvaliti svojom humanošću, jer osim zvanja telefonom na određene brojeve, kojeg doniranja u trgovačkim centrima, odlaskom na jedan humanitarni koncert, nisam se nešto baš pretrgla od humanosti. No s godinama čovjek postaje ili sve ravnodušniji ili humaniji.

Ako Durica stvarno uspije organizirati prodaju ili aukciju čestitki bit ću sretna što mogu sudjelovati. A bit će mi još draže ako mi se i vi pridružite.

Humanost je ljudska vrlina koja u nama razvija potrebu da nekome pomognemo. Ljudska bića bi trebala po prirodi i inteligenciji biti humana. No povijest nas uči da smo najnehumanija bića na planetu. Jedino biće koje je smislilo tisuće načina mučenja drugog bića je čovjek. Tu je ljudska kreativnost pokazala svoje tamno lice.

Dakle krenimo protiv mračnih umova našeg roda , upregnimo svu svoju pozitivnu kreativnost i pokažimo malim simboličnim poklonom svoju humanost. Kap po kap i eto slap, kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...

I da ne filozofiram više, želim vam ugodno druženje uz izradu čestitki.
Vaša Mela.

A čestitke ? Skoro zaboravila.







Danas mi internet šteka. Jedva sam ubacila ove male slike. Pozdrav: Živi mi i zdravi bili i puno čestitki napravili !!!








Post je objavljen 30.11.2014. u 21:18 sati.