Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Biti dio gubitničkog tima

Opatija s dobrim razlogom, recimo održanje psihofizičkog ravnovisja, postaje oke. Taj Koreanac čuda radi. U Rijeci na Korzu gitare prašte, pjeva se, ono baš urbana pozitivna atmosfera, hrpa mladih gušta, nešto se potpisuje, aha, Ivana Bavčevića za predsjednika.
Moja generacija, oni što su uspjeli u životu poput Snježane koja je sad glavna na faksu, a bila je još na ovom blogu profa na maturalnoj zabavi, nitko i ništa, oni su jučer potpisivali pred kamerama za vjerojatnog ponovnog pobjednika, ide to uz funkcije i društveni status.
Jebe mi se za sve što su uspjeli u ovakvom društvu, nisam stigao pročitati za što se taj Bavčević zalaže, no za razliku od Ive i Kolinde ima večeras pravi tim na štandu, danas nisam potpisao jer me Jin požurivao, svog kandidata nemam, ako nastave s pozitivom (danas je bilo "dođi mala u moju sobu...") možda im i potpišem, nek se društvo veseli, a motiva za izlazak na izbore ovaj put ni ja nikakvog nemam, ovi što me malo zaintrigiraju, spomenu Boga, pa neka im on pomogne.
Moji gubitnici ovaj put niti ne sudjeluju, koliko vidim nitko progresivan.






Post je objavljen 29.11.2014. u 21:46 sati.