Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Informatički potpuno slobodna u vezivanju.
Destilacijom bilo koje vode ostaje višak taloga kristala raznih minerala, što krvi u organizmu nije potrebno.
Bitno je piti destiliranu vodu zbog sigurnosti u čistoću tijela, jer ona je oko 80 %.
Potrebe za elementima jednostavno imaš u živoj hrani od sokova svježeg voća i povrća.
Za čistu oksidaciju treba čisto gorivo, inače posljedice po zdravlje su neizbježne.
Na 36,5°C u tijelu se odvija izmjena tvari biokemijom iona i fotona, što daje jasnoću slično iskri, razumom u slobodnom znanju.
Kristalna voda i hrana nisu pogodne za prehranu, zato se djeca ponašaju kao kristali uma, no to su samo mentalne slabosti.
Važno je dijete naviknuti na destiliranu vodu i živu hranu još po rođenju.
U čistoći ne možeš uživati jer najprije imaš volju radosti, koja te oslobađa mentalnih želja.
Savršena informatički od dva elementa.
Vodik stvarno od sunca sadržan je u destiliranoj vodi, tako je ona živa ako popravlja red i mrtva kada se veže za parazitske pojave kojima nije mjesto u nekoj cjelini.
Poslije destilacije voda je ponovo živa.
Postaje savršena kada se destilacijom stvarno oslobodi svih elemenata i ostane u vezi s kisikom.
Savršenstvo u prirodi elemenata.
Informatička jednostavnost.
Sloboda u svakom pogledu.
Libeli je nemoguće održati nultu točku ako je držiš u rukama, jer nije slobodna, subjektivno djeluješ na nju.
Destilirana voda je stalno na granici između stvarnog prostora bez pojave i vremenske stvarnosti bilo čega što ima gravitaciju i njome opstaje univerzalno jednom kreacijom.

Vakuum u destiliranoj vodi je čista svijetlost, zato ako je piješ možeš postići prirodnu brzinu krvi, karakter ponašanja, razum i slobodno znati sve percepcijom univerzalnog koda, jer geni u tvom organizmu postižu savršenu čistoću u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga.
Upravo se radi o destiliranoj vodi, a ona je previše jednostavna znanstvenicima, zato vjeruju da je stvarno neka tajna antimaterija i zato prihvaćaju crkveno učenje o postojanju boga.

Na drugoj strani destiliranu vodu koriste za infuzije kod težih bolesti i transfuzije onima kojima je život u opasnosti a tog trenutka nemaju davatelja krvi.
Znanost je manipulativna teorijama, jer odbacuje jednostavnost i informatičku slobodu destilirane vode, iz prostog razloga da bi imali posao i plaću.
Inače analitička logika je apsolutno jasna bez ostatka za bilo čije mišljenje.
Apsolutno i logično bezuvjetno jedno razumijevanje, dodir i doživljaj istine, kada stvarnom ne fali materijalno manipuliranje zbog interesa više sile, točnije crkve i države.
Kada je ljudsko biće čisto u krvi, njime ne možeš manipulirati jer razumije sve jasno percepcijom.
Čovjek zbog karijere pristaje na manipulacije crkve i države, prihvaća kulturu, pamet i svijest, zato ne razumije logično objektivno i realno u stvarnom doživljaju, nego osjeća po navici preko punjenja.
Tijelo od krvi i mesa potpuno je fizička biokemija, bez ikakvog duha. Psiha djeluje umišljanjem od punjenja i viška energije zbog usporenja krvi i limfe, zbog viškova kristala koji ne daju jasne fotonske informacije od iona i vakuuma stanica, zato se javlja iluminacija mentalnim subjektom, a sve liči na stvarno jasno, jer je tako stvorena navika iz djetinjstva.


Post je objavljen 27.11.2014. u 20:25 sati.