Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Danas u Močvari: Cirkorama i Danse Macabre



Snimio: Vanja


Uz blagajnu, čekajući ulaz. Snimio: Vanja


Jučer navečer sam s obitelji skoknuo do Močvare pogledati zanimljivu predstavu "Danse Macabre" koju je pripremila udruga "Cirkorama" koja spaja kazalište sa akrobatskim vještinama cirkusa ... i, nismo požalili!

Predstava je vrlo zanimljiva, vrlo je živahna usprkos temi koja se bavi doživljajem gašenja svijesti u trenutku smrti, a za to treba zahvaliti vještim izvođačicama koje izvode vratolomije na tlu i u zraku (neću ići u detalje da vam ne pokvarim veselje iščekivanja ako ćete otiči na večerašnju predstavu, posljednju u ovom ciklusu!) ... Uz to, vrlo je dobra i muzika, sviđa mi se i upotreba svjetla, a odličan je i jedan scenski efekt koji dolazi do izražaja u posljednjoj četvrtini predstave ... ali vam ni ovdje neću reći o čemu se radi - dođite i pogledajte!

Stoga, šaljite mail na cirkorama@gmail.com i rezervirajte karte za večeras (gledalište sa cca 80-tak mjesta je jučer bilo puno!), predstava je posve OK i za djecu školske dobi!

(i dobro se obucite, jer se do otvaranja dvorane u 20h čeka vani, ispred Močvare, a i u dvorani nije osobito toplo - ali, predstava traje cca 45 minuta tako da ćete to preživjeti! wink)



Pozdrav publici na završetku predstave! Snimio: Vanja


Post je objavljen 27.11.2014. u 09:21 sati.