Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Rutina

Opet sam uletio u rutinu. Umjesto posao, kuća ,birtija, nova rutina je bila buđenje, previjanje pega, točenje želudca putem pega, fizioterapeut, pa opet točenje, popodnevno spavanje, opet točenje. onda malo puno interneta, pa naravno pogodite opet točenje,previjanje pega( to je supruga radila bljak), pa spavanje. Samo je birtija falila. U toj svoj smušenosti. Sjetili smo se Teu smo zaboravili krstiti.Hočemo li? Da dragi. Već sam vidio propasiranu i miksanu pečenku kako ide u tekućem stanju kroz peg,pa smo krštenje dogovorili za studeni.
Živcirao me onaj pogled sa 100 upitnika kada pričam. Pa kako me ne razumiješ, kad sam sebe ne razumjem?Prije sam čitao kako pojedinci poslije moždanog propričaju neki drugi jezik. Kud ja baš nađe japanski i to neki i njima samima nerazumljiv dijalekt.
Napokon je bila odvjetnica Natalija, koja je uzela naše iskaze supruge i mene., a kopije dokumentacije smo se dogovorili joj poslati poštomRekla je da će me zastupati sa partnericom Anom, koja će mi do kraja godine napisati tužbu i poslati je, kao i punomoći za zastupanje.Ona „Bum te tužil“ je postajala realnost, samo još tužbe nisam imao.
Natočio sam se do 68 kg., sa tedencijom rasta, naravno kilaže mislim. Kako su kilogrami išli dolje, počeo sam razmišljati kako da zaustavim da idem gore u kilaži. Većina onih koji su mi dolazili spadala je u kategoriju 100 plus kg., pa su im i dalje bio mršav.


Post je objavljen 24.11.2014. u 16:55 sati.