Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Kolinda Grabar Kitarović izložila svoj program HSLS-u.



Na središnjem vijeću HSLS-a članovima te stranke predstavila se HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović koja je izjavila kako u Hrvatskoj nije bila nikada gora situacija. Ponovila je kako bilježimo pad BDP-a, rast nezaposlenosti te kako sve više mladih napušta zemlju.
„Nedostaje dostojanstva. Previše pesimizma i malodušja i zbog toga sam se odlučila na kandidaturu. Neću biti predsjednica političkih elita. Od prvog dana radit ću na svim pitanjima, što je u mojim ovlastima, da zemlju izvedemo iz krize", rekla je Grabar Kitarović i
dodaje kako unatoč lošim brojkama izražava optimizam. „Dosta šutnje koju smo slušali pet godina uz potrošenih 240 milijuna kuna. Da je Josipović bio čvršći i prozivao Vladu imali bi bolje rezultate. Društvo nikada nije bilo podijeljeno. Želim vratiti zajedništvo", rekla je Grabar Kitarović.
Ponovila je kako se njezin predizborni program temelji na pet točaka. „Ako Vlada tapka u mraku i neće onda treba lupiti šakom o stol i sazvati sjednicu Vlade i pitati zašto smo u ovakvoj situaciji. Kriza zahtjeva hitna rješenja", ističe Grabar Kitarović.
Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor je izjavio kako Hrvatska nije bila nikada u gorem stanju nego danas. „Treba doći do političkih promjena. Tko može hrvatsku kuću srediti bolje od osobe koja je vani obnašala takve funkcije. Spremni smo za ženu predsjednicu", rekao je Kosor.

Post je objavljen 23.11.2014. u 15:22 sati.