Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Instagram: Kimina stražnjica / Rebel djeca

Madonna VS Instagram & Kim Kardashian

Kraljica popa tvrdi da je "zbunjena" time što je dozvoljeno a što nije na popularnim internet servisima - u znak protesta, objavila svoju "samocenzuriranu" fotografiju...

Miley Cyrus se sjajno zabavljala s fotografijom kojom su časopis Paper i Kim Kardashian pokušali "srušiti internet", pridružili su joj se Nick i Joe Jonas i oko milijun drugih, ali Madonna je u cijeloj situaciji pronašla i razlog da se postavi pitanje o tome kako se uopće u javnosti tretira slika ljudskog tijela. Kraljica popa je u to ime na svoj Instagram profil postavila "samcenzuriranu" topless fotografiju s prekrivenim grudima, i napisala: "Ovo je zbunjujuće. Bradavice se smatraju zabranjenim i provokativnim, ali pokazivanje svoje pozadine nije. #flummoxed ("zbunjena")".

Izvor: MTV.com.hr


Više nisu tako mali: Madonna objavila fotografiju svoje djece

Čini se kao da su njezina djeca još jučer bili mališani. No Lourdes Leon (18) i Roccco Ritchie (14) brzo su odrasli. Madonna (56) je na Instagramu u subotu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

- Djeca. Živim za ljubav - napisala je ponosna majka. Brat i sestra zagrljeni su pozirali. No dok se Lourdes smiješila, Rocco je ipak imao malo ozbiljniji izraz lica.

Madonna ima još dvoje djece, kćer Mercy (8) i sina Davida (9).

Pjevačica trenutačno radi na svom novom albumu koji će izaći 2015. godine. To će biti njezin 13. album.

Izvor: 24sata.hr






Post je objavljen 23.11.2014. u 12:12 sati.