Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

dekupaž na moj načinSlika vam kaže sve.Imate dvije mogućnosti, lijevo žličica brašna s vodom, desno malo drvofiksa s vodom.Najprije strgate rukama motive. Zatim skinete jedan sloj salvete tako da ostanu dva sloja ili jedan sloj ( salveta Djeda Mraza bila je jednoslojna, ali malo deblja - Kaufland 4,99 kn).

Stavite motive na bijeli papir iz mape i premazujete lagano od sredine prema kraju. Povremeno je potrebno i tapkati da se ovlaži salveta (dvoslojna).Već pri premazivanju papir će se malo zgobati. No to nek vas ne brine, u tome i jeste draž ovog rada. I zgužvani dijelovi i crtice su također dobrodošli.

Kad se sve osuši, odrežete škaricama za nokte i zalijepite tako da zalijepite samo središnji dio, neka rubovi strše. Ja sam lijepila uhu ljepilom, a može i silikonom.Djed Mraz je premazan brašnom i vodom. Meni se osobno ovaj način rada više sviđa jer slike dobiju bijelu patinu.Snjegović je premazan drvofiksom i vodom. Nema promjena, isti je kao i na salveti.Ja definitivno glasam za brašno. A vi ?Post je objavljen 21.11.2014. u 18:58 sati.