Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakineziologarijeke

Marketing

SVEČANA DODJELA PRIZNANJA KINEZIOLOZIMA HRVATSKE ZA 2014.GODINU

Svečana dodjela priznanja zaslužnim kineziolozima za 2014. godinu održana je 14. studenoga u hotelu Panonija u Sisku .
Iz Udruge kineziologa Rijeka diplomu sa zlatnom značkom (godišnje priznanje) dobili su Mira Vučak, prof. i Zoran Skender, mag. cin.
Profesorica Mira Vučak rođena je u Zagrebu 1965. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 1988. godine, a od iste godine do danas je zaposlena u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka kao profesorica Tjelesne i zdravstvene kulture. Uz redovan rad kontinuirano se usavršava iz područja struke te, kao voditeljica ŠSK Ekonomist, sudjeluju s učenicima u raznim natjecanjima i aktivnostima gdje redovito ostvaruju zapažene rezultate.
Magistar Kineziologije Zoran Skender rođen je u Ravnoj Gori 1968. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 1993. godine. Zaposlen je na radnom mjestu učitelja tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Dr. Branimira Markovića u Ravnoj Gori i u Osnovnoj školi Frana Krste Frankopana u Brodu na Kupi. Osnivač je Trkačko – skijaškog kluba „Ravnogorac“ gdje se, uz redovni rad u školi, bavi i trenerskim poslom. Kao trener sudjeluje u raznim natjecanjima, a dobitnik je i niza prestižnih nagrada. Glavni je trener nordijske reprezentacije u Olimpijskom ciklusu od 2014. do 2018. do Olimpijskih igara u Pyongchangu Objavio je knjigu „Skijaško trčanje“ i almanah „TSK Ravnogorac“. Kontinuirano se usavršava iz područja struke i trenerskom radu.


Post je objavljen 21.11.2014. u 18:08 sati.