Nedjelja, 14. 12., 9:30 sati
Lokve, Bistro Jezero (www.bistro-jezero.hr)
Organizator: PD Špićunak, Lokve
Kontakt osobe: Nevio Mihelčić , 0989554384, nevio.mihelcic@gmail.com; Siniša Rudolf, 0989682213
Drage kitolovke i kitolovci,
četvrto izdanje goranske KITE ove godine seli se u goransko mjesto Lokve poznato po Lokvarskom jezeru, prelijepim špiljama od kojih je najpoznatija Lokvarka duljine 1179 i dubine 275 metara te prelijepoj park šumi Golubinjak. Namjera nam je provesti vas kroz neke od prirodnih znamenitosti ovoga mjesta i približiti vam njegove ljepote.
Rano je govoriti hoćemo li imati snijega ali s obzirom na datum velika je vjerojatnost da hoćemo :)
Nekoliko važnih informacija.
Imamo dvije staze, kraća 12-15 km, dulja 20-25 km. Dijelom će biti moguće pratiti markirane puteve ali naravno biti će i dionica bez njih. Na jednoj od kontrolnih točaka biti će organizirani topli napitci za sve sudionike.
I ove godine pridružiti će nam se nekoliko pripadnika HGSS-a Stanice Delnice koji će brinuti za našu sigurnost.
Karte su osigurane od strane organizatora.
Prijave
Šaljite na mail nevio.mihelcic@gmail.com.
Prvih 15 prijavljenih koji sudjeluju na KITI dobiti će kao poklon majicu od Univerzijade 2016. koja se održava u Zagrebu i Rijeci. Više informacija o samom događaju možete vidjeti na www.eug2016.com i facebook: european universities games zagreb-rijeka official.
Zadnji dan prijava je srijeda 10.12. do kraja dana. Prijave su moguće i nakon toga ali ne možemo garantirati karte i okrijepu na jednoj od točaka. Popis prijavljenih će biti na kita.blog.hr. Za prijave pošaljite slijedeće podatke: Ime i prezime, mobitel, mail. Za dulju ili kraću stazu moći ćete se odlučiti neposredno na startu utrke.
Finalne informacije biti će objavljene u četvrtak ujutro 11.12. na kita.blog.hr.
Hrana i smještaj
Bistro Jezero će biti otvoren od samog jutra do završetka druženja. Po povoljnim cijenama biti će ponuđeni mesni i vegetarijanski obroci. U navedenom objektu moguće je prespavati uz rezervaciju osoblju bistroa, www.bistro-jezero.hr.