Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamforever

Marketing

Birthdays

Helou svima! Bilo mi je jako teško odabrati temu za današnji blog, pa sam odlučila pisati o;rođendanima. Kako ga proslaviti, što obući na svoj a što na tuđi rođendan. Što kupiti i slično.

1. Što obući?
Pod ovaj podnaslov obuhvaćam što obući i na svoj i na rođendan tvojih bližnjih(prijatelji) jer je uglavnom isto.

Kombinacija #1
Ova kombinacija je baš preslatka. Ovakve krpice možete pronaći u skoro svakoj trgovini po shopping centrima. Šal bi još više uljepšao ovu kombinaciju.



Kombinacija #2
Ako niste tip cura za haljine i slično, ovo isto izgleda lijepo kao i haljine i suknje. A netko mozda pomisli da ste se satima mučili oko ove kombinacije. Ovako nešto obično je dostupno u Zari,New Yorkeru,H&M-u itd.


Kombinacija #3
Na ovoj slici ima vise kombinacija koje možete odabrati. Ja samo ne bih prvu jer je ona za malo odraslije žene. Zato su vama dostupne druga,treća i četvrta kombinacija. Možete ih kupiti u New Yorkeru i ostalim trgovinama za tinejdžere.


2.Kako proslaviti rođendan?
Ovo će biti kraći podnaslov jer nema baš previše rješenja.
Zadnjih dana došla su mi pitanja kako proslaviti rođendan ako do zadnjeg časa ništa nisi isplanirao. Evo par rješenja za to:
- neke društvene igre u kojima se možete podijeliti u grupe u slučaju da vas ima više.
-ples s balonom-nikada ne zastarijeva. Dvoje ljudi pleše a između glava drže balon. Balon ne smije pasti,igrači imaju zadan pokret s tim da kada se glazba zaustavi moraju ostati u poziciji u kojoj su bili u trenutku zaustavljanja glazbe.
- film- na televiziji pronađite nekakav film ili CD. Jedan osd manjih rješenja. A,dok ostali gledaju,možeš smisliti sto nakon filma..

Ako si već planirao i ima vremena:
- kino+pizza- odite u kino na neki film primjeren svim gostima a nakon filma pođite u pizzeriu gdje ćete prije torte pojesti pizzu.
- rođendan kod kuće-onda su opet iste stvari kao i poviše u dijelu za u zadnji čas.


3. Što kupiti??
Dakle,zadnji podnaslov današnje teme. Što kupiti prijateljici za rođendan?
#1. Trebaš razmišljati što bi se njoj svidjelo a ne tebi. To je ponekad težak izbor jer možda ona to već ima ili joj se ne bi svidjelo.
Tu je par poklona s kojima nećete pogriješiti:
(1) Maskica za mobitel.
Ako možeš pronaći neku maskicu za njen mobitel,zašto ne? Pronađi neku slatku maskicu na neku životinju ili slično.
(2) Komad odjeće.
Ako joj nedostaje komada odjeće ili ne,uvijek je dobro i to kupiti. Na primjer,meni je baš kul ako BFF i ja imamo neki isti ili sličan komad odjeće. dako si dostupna da joj to kupiš, samo izvoli.
(3) Slatkiši
Iznenaditi je kutijom sa njezinim najdražim slatkišima. Zašto ne? Baš slatko.

* Današnja tema je gotova. Znam da nije nešto, ali ništa drugo mi nije bilo na pameti. Nadam se da sam vam maalo pomogla*

Post je objavljen 20.11.2014. u 11:37 sati.