Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Prezentacijski let


Imao sam sreću danas se nači na lukobranu u trenutku kada je u rječku luku uplovljavao hidroavion.
Na stranici Grada Rijeke piše:

"Nakon više od 90 godina, u riječku je luku sletio i iz nje poletio hidroavion. Danas je naime održan prezentacijski let na relaciji Mali Lošinj – Rijeka – Mali Lošinj kojim se otvaraju nove mogućnosti povezivanja otoka i gradova Kvarnera hidroavionskim vezama u komercijalnom putničkom prijevozu."



Hidroavion

Hidroavion

Hidroavion

Ah ta brzina! Kada sam vidjeo avion koji uplovljava, na brzaka sam skinuo naprtnjaču, izvadio fotić i stavio naprtnjaču na bitvu. Nakon što je avion prošao pored mene skočio sam na bicikl i kroz luku učinio još par snimaka. Već na izlasku iz luke krenuo sam vratiti fotič u naprtnjaču. A gdje je naprtnjača? Ostala na kraju lukobrana i u njoj mobitel i novčanik sa svim dokumentima i karticama!

Nemoram reči da su mi se noge odsjekle. Okreni bajk i natrag u nadi da ću ju nači. Kako sam samo gledao sve koji se vračaju sa lukobrana da netko možda ne nosi moju naprtnjaču. Na kraju sam ju ipak našao tamo gdje sam ju u brzini ostavio.

Već sam pisao kako sam skoro na isti način na istom mjestu ostavio fotič i našao ga nakon sat vremena i to u krasnom nedjeljnom danu, u podne i lukobrana punog šetača.


Jebeš lažnu skromnost. Mogu slobodno reči da sam učinio ljepše fotke od službenog gradskog fotografa.
Čitavu reportažu možete vidjeti na stranici Grada Rijeke




Post je objavljen 20.11.2014. u 18:01 sati.