Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamforever

Marketing

Boys,boys

Pozdrav! Evo,doslo je vrijeme za novi post. Odlučila sam pisati o dečkima i općenito zaljubljivanju, jer,puno vas je trazilo da o tom pisem ,a zapravo,i jest potrebno većini cura današnjice.


1. Kako im prići(pristupiti)?
Ovo je inače jako težak "potez". Ovih godina dečki su sramezljiviji nego onih davnih 70-ih. Sada cure moraju skupiti hrabrost i prici dečku, i,po mogućnosti mu priznati zaljubljenost.
Dakle,cure drage,skupite hrabrost. Ako ste tip hrabrijih cura to bez problema možete obaviti i uživo. U slučaju da ste tip sramezljivih i manje hrabrih cursa,onda mu se javite preko fejsa i malo pricajte :)



2. The kissd
Ja,općenito mislim da je 12 godina za prvi poljubac i vezu prerano. Vidjela sam,neki 12-godišnjaci jesu u vezi sto je meni stvarno prerano za ozbiljnu vezu. Sve to,po mom mišljenju, najmanje sa 13. No,pređimo na temu.

Dakle,nema potrebe da se zamarate i brinete kako ce proci. Budite opuštene. Jer,kad smo opušteni sve ce se samo odvijati,neće biti zastajkivanja. I da,normalno da prije izlaska operete zube ali,u džepu imajte bombone od mentola. To ne znaci da morate natrpati cijeli paket u usta ali dovoljno putem do mjesta za dogovor da pojedes jedan.d znaci,opuštenost.. Uvijek! Nemojte da vas strah smete.

3. Kako znati da mu se sviđam?
- Ponaša se drukčije u tvom društvu?
Očito je. Zaljubljen je i ne zeli ostaviti los dojam kod tebe.
- Postavlja mnogo pitanja o tebi?
Zanimaju ga detalji o tebi. Želi znati što više o tebi. No,nemojte da vas zavara,neka mogu biti čisto iz pristojnosti a neka ona prava praktična hehe.
- Pokušao te poljubiti?
Ako nije pijan, nemam što objašnjavati.
- Kompliment?
Dečki ne davaju bas svakoj curi kompliment.. To je kao znak koji ti šapće da mu se sviđaš.
-Dodiruje te?
Nema razloga? Mozda prisloni ruku na tvoje rame ili se namjerno sudari s tobom. Na čudan način uhvatiti za ruku? To je ona njihova loša gluma od koje sve možeš saznati,
- jednostavno je priznao?
Malo je dečkiju koji će to priznati, pa ako se to uopće usude napraviti, rijetko kada je šala.

4. Kako mu se svidjeti?
- Osmijeh sve govori.
Ako si uvijek nasmiješena u njegovom društvu dobit ce jedan jako lijepi dojam koji je odlično ostaviti svakom dečku i bilo kojem čovjeku na svijetu. Više ćete ga privući kada se smiješite nego kada ste usamljena darkerica i slično.
- Ponašanje
Mnogim dečkima važno je tvoje ponašanje. Nemoj se praviti ko najgluplja osoba u njegovom društvu da bi bila "zabavnija". Budi onakva kakva jesi. Ako imaš odlične ocjene,zašto mu govoriti da imaš 3 jedinice samo zato što ih on ima? Ne laži mu,otkriti će to jednom pa ćeš mu postati odbojna.
- Slušaj.. Uvijek.
Kada govori,slušaj ga. Nemoj se samo praviti da ga slušaš i buljiti u ne znam ni ja što. Možda ne znas puno o toj temi,nemaš se toga sramiti nego reci nešto tipa: "Aha,sad mi se baš svidio taj sport" uz osmijeh naravno. I ostavi dojam kod njega da se ne osjeća da je bez veze pričao sam sebid
-Zovi ga imenom.
Dok pričaš s njim,ne govori "on",osjećati ce se kao sasvim obična osoba. Glupo bi zvučala rečenica: "Ej,ti! Moram ti nešto reći!" jel da?
5. Kako da i on nekako sazna da se i on vama sviđa?
- Opet.. Osmijeh
Smij se njegovim forama i vicevima ali da ne bude da se smiješ na silu,ako ti nije smiješno. Onda radije nemoj.
- Dodirni ga!
Ali,da ne bude pretjerano, mozda po središnjem dijelu ruke..
- Dajte mu kompliment!
Može biti i mali detalj na njemu,značiti ce mu svakako.
- Pogled..
Uputi mu duži topao pogled s osmijehom. Ako je pametan,dovoljno mu je!

Eto,današnja tema gotovaad nadam se da sam vam pomogla jer je ovo tražena tema na mom askud

Post je objavljen 18.11.2014. u 07:41 sati.