Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Nelina Zdrava Kuća

Nelina Zdrava Kuća

20.11. u MO.Potok na Brajdi u 18,00 sati biti će održana radionica.

Večeras je održano uvodno predavanje, kojim je Nela Cop pružila priliku prisutnima, da spoznaju kako postoji jedan posve drugačiji pogled na život i svijet oko nas. Bacivši potpuno novo svijetlo na sivilo svakodnevnice, otvorila je prostor za buđenje naših sakrivenih nadanja koje smo zatomili duboko u sebi kako ne bi bili još tužniji i nesretniji već samim razmišljanjima o tim nedostižnim ciljevima. Nela je na svom osobnom primjeru izlječenja od opake bolesti, pokazala kako postoje dobri razlozi za dolazak na radionice koje će održavati kako bi podijelila svoja znanja i iskustva sa onima koji budu željeli upoznati nove i drugačije mogućnosti iscjeljenja na putu u sretan život. Kao iskusan poslovni savjetnik, Nela je za sve zainteresirane pripremila i radionicu sa temom kako se može pokrenuti uspješno poslovanje u novonastalim okolnostima. Sa nestrpljenjem očekujemo 20.11. kada će se održati prva najavljena radionica na temu ZDRAVLJE I SRETAN ŽIVOT.
Robert KetovićNelina Zdrava Kuća

Večeras je održano uvodno predavanje, kojim je Nela Cop pružila priliku prisutnima, da spoznaju kako postoji jedan posve drugačiji pogled na život i svijet oko nas. Bacivši potpuno novo svijetlo na sivilo svakodnevnice, otvorila je prostor za buđenje naših sakrivenih nadanja koje smo zatomili duboko u sebi kako ne bi bili još tužniji i nesretniji već samim razmišljanjima o tim nedostižnim ciljevima.
Nela je na svom osobnom primjeru izlječenja od opake bolesti, pokazala kako postoje dobri razlozi za dolazak na radionice koje će održavati kako bi podijelila svoja znanja i iskustva sa onima koji budu željeli upoznati nove i drugačije mogućnosti iscjeljenja na putu u sretan život.
Kao iskusan poslovni savjetnik, Nela je za sve zainteresirane pripremila i radionicu sa temom kako se može pokrenuti uspješno poslovanje u novonastalim okolnostima.

Sa nestrpljenjem očekujemo 20.11. kada će se održati prva najavljena radionica na temu ZDRAVLJE I SRETAN ŽIVOT.

-------------

Pozdrav dragoj Neli, Borivoj

Post je objavljen 15.11.2014. u 08:12 sati.