Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

STANKOVIĆEV "FAN" U BJELOVARU STANE U JEDAN AUTOBUS



Sinoć u Bjelovaru je bio gost Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HTV-ove emisije "Nedjeljom u dva" , tribina se je održala u novo izgrađenom kinu. Ujedno Stanković je predstavio svoju knjigu: "Aca sa stotinu faca". A u dvorani je bilo nazočno oko 60 ljudi zajedno sa novinarima.

Publika se je većinom sastajala od ljevičara i bivših komunista. Dva najznačajnija "lika" su bila bivši djelatnika komiteta SKH, drug Milan Pavičić i drug Stjepan Grula. Stankovića je njegov "fan" velićao i laskao mu na tribini. A između ostaloga se je i on sam hvali sa svojim uspjesima.

Pitao sam "Acu" kako to da HRT-e skriva svu bijedu i siromaštvo Hrvatskog naroda? I zašto laže da njegova emisija ne cenzurira i da je otvorena i slobodna. Rekao sam Stankoviću da neke ljude zove k sebi u goste i po 5-6 puta a neke nikada. Da njegova emisija "Nu2, je naručena za velićane i uzdizanje nekih anonimusa, dok s druge strane je ustrojena za rušenje nekih političara na dolje, kao na primjer Marinu Lovrić Merzel i Ivu Sanadera.

Aleksandar Stanković je na to sve zanjemio i počeo je mucati, te nisam na kraju od njega dobio nikakav odgovor. Ali zato njegov "fan" u dobroj večini u dvorani počeo je sa kolektivnim prosvjedom, tj. replikom protiv mene na način: "Uuuuu, uuuuuuuuuu!" Na što sam im se ja nasmijo i rekao da su svi "za kolektivno lječenje". Tako sam izvao simpatije nekih ženskih osoba koje su sjedile ispred mene - pa su se satko nasmijale tim promitivcima.

Htio sam i to reči Stankoviću da samo - prostituta - ima "sto faca" a ne karakteran i pošten čovjek. Ali i ovo mu je bilo dovoljno što sam mu rekao. Njemu najmanje sam poslao 20-tak e-maila u njegove emisije Nu2, koje on nikada nije pročitao ni jedan. Zamjerio sam Stankoviću i to što je ugosto crnogorskog predsjednika Milu Đukanović, koji je 1991. godine potpisao u skupštini dokument o napadu na Hrvatsku.



-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
———————————–
Bjelovar / 10.11. 2014. (ponedjeljak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2313.


Post je objavljen 14.11.2014. u 23:31 sati.