Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

POSEBAN DAN

Danas je poseban dan! Meni! Ne dan,datum mislim sretan. Jooj,kad napišem mislim sama se sebi nasmijem yes No da......dan kada je jednom sve započelo. Milijarda (tako moje dijete kaže )sjećanja. Mnoštvo lijepih i pokoje manje lijepo.Nema veze, ja se sjećam samo lijepih. Tako sam odlučila i tako sam zadovoljnija.
Dobila sam pidžamu. Od kolegice. Ničim izazvana. Pitam -zbog čega-? Kaže mi da je to zbog toga sto nam svaki dan počinje smijehom i da bez mene ne bi bilo ništa isto. Da im uljepšam ova hladna i maglovita jutra svojim glupostima. Heh nut srce ko kuća!
Samo nam je malo dovoljno za osmijeh-trunćica osjećaja,malo volje,šačica razuma i jedno srce- Možete tu dodati i pokoju bedastoču i pošalicu i osmijeh je tu.U svom svome sjaju! A svi sastojci su potpuno besplatni.
I kada ste umorni,nezadovoljni,nesretni sjetite se da ste danas nekome svojim osmjehom uljepšali dan. Odmah bude lakše. Znate da ste čovjek sa srcem.
Volim svoj posao,volim ljude s kojima dijelim taj prostor. Čak i one koji zabadaju nos tam di mu nije mjesto. Volim vidjeti njihova nasmijana lica,njihove brige,suze jer i oni gledaju i moje.
Danas......na poseban dan......posebno se dobro osjećam. I volim što sam došla tu družiti se s Vama.
Eto......baš sam danas sva happymahzujopjeva

Post je objavljen 13.11.2014. u 17:20 sati.