Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKVIH SVE BUDALA IMA U OVOM GRADU BJELOVARU

Ovo je sramota za policiju


Gradsko korzo - Bjelovar (špica)

MUP - Zagreb i USKOK

Poštovani,

Dana, 11.11.2014., u utorak oko 15,55 sati, ja i moja supruga Živka Stojković, išli smo iz gradskog parka prema trgovini "DM" na Trgu Eugena Kvaternika,u Bjelovaru. Znači hodali smo gradskim korzom, gdje se ne prometuje s vozilima. U jednom momentu stvorio se je sa autom "stari Mercedes" zagrebačke registracije oznaka Siniša Mijoković, koji je vrlo agresivno - kad je nas vidio natjerao auto na nas. Moja supruga se je jako uplašila i skočila. Ostali su tragovi od guma "desetak metara u krug". To je moglo vidjeti dosta ljudi koji su se tu nalazili i išli sa posla. Pozvao sam policiju sa svoga mobitela: 095-814-82-90, ali policija nije htjela doći. Zvao sam policiju u Zagreb, unutrašnju kontrolu MUP-a,.., gdje mi se javila jedna gospođa. Iako smo ja i moja supruga stajali i više od pola sata na mjestu događanja - nitko nije došao.

Tražim od policije da pregleda video nazor toga dana i u toliko sati, odnosno kamere koje se nalaze na zgradi "Croatia osiguranja" koje su zabilježile ovaj događaj. Kada sam razgovarao sa dežurnim policajcem u policijskoj upravi u Bjelovaru, on me je pitao na koju stranu se je Mijoković udaljio. Ja sam rekao da taj "lik" često se kocka u "Admiralu" u Haulikovoj ulici preko puta caffe bara "Domino", gdje bi ga vi mogli naći. Poslije smo ja i moja supruga prolazili kroz Haulikovu ulicu u nadi da ćemo vidjeti tamo parkirani auto. Tu je stala prometna policija i pitala nas o tom događaju. Rekao sam dvojici prometnih policajaca da i prije sam Miokovića prijavio za prjetnju, da "lik" je bolesnik, jer naganja svoje susjede sa sjekirom, jer su se bunili da se brzo vozi kroz ulicu i da može im pogaziti djecu.

Siniša Mijoković živi u ulici Vječeslava Holjevca kbr. 18 u Bjelovaru (naselje "Jošine" kod Hrgovljana) rođen je 17.04.1978. godine. OIB: 26470457657. On vozi auto sivo-roze svjetle boje sa jednim razbijenim staklom - svijetlom. Čovjek je očito u alkoholnom stanju - sigurno auto nije na njemu. A tko zna je li uopće registriran, jer često je radio prometne prekršaje. Ukoliko se policija uvjeri pregledavajući video nadzor, tj. snimke kamera, moći će se i sama uvjeriti o kakvom se ponašanju radi - kad je Mioković namjerno natjerao auto na nas i još je kroz otvoren prozor mi vikao "jebo ti pas mater". Baš me zanima hoće li mu policija napisati kakvu kaznu ili ga prijaviti po optužnom prijedlogu sudcu za prekršaje za remećenje javnog reda i mira. Taj lik se ponaša kao "kauboj" te u društvu "bezakonja" se rabijatno i ne primjerno vlada. I to policija sve tolerira - sramota je to za ovu državu.

Mijoković mi je i prije prijetio riječima: "da još danas budem u komadima da me cijela bjelovarska kirurgija i bolnica neće sastaviti". Na mene je izvodio svoje prijatelje i rođake... Policija mu nije nikada napisala bilo kakvu prijavu. Kada socijalna služba mu hoće oduzeti djecu, a ima ih 12-nestoro, on čak i medijski progovara preko novina da "će se ubiti" ako to učine. Kad ga stave u zatvor isto govor - ako ga ne puste van "da će se ubiti". To sve je "sprdačina"! Mijoković dobiva socijalnu pomoć i djećiji nadoplatak i druge pomoći, sav novac koji on dobije od države zakocka u "kazinima" za par sati... Onda mu djeca nemaju što jesti pa ih šalje sa ženom da prose svuda naokolo...

Pitam se: odakle smjelost tom "fićfiriću", i tko pokriva to njegovo "bezakonje" i lopovluke, jer šalje djecu da krdu sve što stignu... ja da se hoću s njime tući ne bi imao što raditi. Neka policija radi svoj posao i državne institucije. Jedan "primitivac" koji nema četiri razreda škole maltretira mene i moju obitelj. Jer određeni "korumpirani" policajci mu daju "zeleno svjetlo". A ja da nešto počinim začas bi mi pisali prijave, a i ovako su napisali mnoge fingirane.* To je zloupotreba položaja i ovlasti.... Napravio sam istog časa fotografije i video snimke od tragova guma sa svojim mobitelom... Da imam kao dokaz.

S poštovanjem !

BRANKO STOJKOVIĆ
Trojstveni Markovac
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar - HRVATSKA


Post je objavljen 12.11.2014. u 11:47 sati.