Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MALI "KENJAC" ME PRATI, DOVODI PRIJATELJE I SVOGA TATU DA ME NAPADNU


Zoran Gatalica i Branko Gatalica (sin i otac)

Dana, 25. 10. 2014., oko 16,00 sati izađem ti ja iz kuće u ulici K. Špoljara kbr. 10, gdje mi živi sin Mateo S., i vidim gdje preko puta na nogostupu vani stoji Zoran Gatalica. Krenem ja prema ulici J. Kozarčanina, pa prema ulici J. Jelačića. Tako vidim kako me on na distanci od 30-tak metara prati. Ja sam išao na staro groblje "sv. Andrija" gdje su mi sahranjeni roditelji. Kada sam ušao na groblje vani je ostao stajati pred vratima Z. Gatalica.

Kako se nisam dugo - unutra zadržavao, te sam izašao van. Već je on ušao na druga vrata na groblje. Cijelo vrijeme Z. Gatalica u rukama je imao mobitel i nešto nervozno po njemu tipkao. Krenuo sam dalje svojim putem. Prije željezničkog mosta (kod mrtvačnice) skrenuo sam prema ulici B. Bušića, zatim prema trgovačkom centru "BILLA".

U jednom momentu sam stao da pričekam svoga provokatora, ali on je isto stao. Kad sam krenuo dalje, on je opet krenuo za mnom. Ja sam ušao u trgovinu i zadržao se oko deset minuta. Kad sam izašao van iz trgovačkog centra vidio sam kako Z. Gatalica stoji u društvu sa četiri Roma: Stevo Đurđević - Kum, Vlado Đurđević, Nedjeljko Đurđević i Đurđević - koji je nekad držao Caffe bar Bacardi u Mihanovićevoj 8c., u Bjelovaru,..., i kako on pokazuje im rukom na mene i nešto govori... Sa svoga mobitela pozvao sam policiju. Iako se policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska, nalazi svega 200-tinjak matara dalje, policiji je trebalo da dođu 16 minuta.

Policajci su došli sa autom i ja sam im pokazao na svog provokatora. Kada su prilazili Zoranu Gatalici ovi svi Romi su se udaljili s mjesta događanja. Policija nije detaljno pretražila Z. Gatalicu niti ga nije privela u policijsku postaju, niti utvrdila identitet tražeći od njega osobnu iskaznicu. Niti su Rome pitali što im je Gatalica na mene pokazivao i govorio... Policija se je vratila do mene, gdje je, prije toga rekla mi da ih sačekam, tj. da ne prilazim tamo k njima - da ne bi došlo do kakvog sukoba. Pitao sam tu dvojicu policajaca - jesu li pitali Z. Gatalicu zašto me prati? Rekli su da; on je rekao da ja pišem protiv vlasti i njega...

Ja sam na to odgovorio - eto vidite da se on ipak referira na to i da nije ništa slučajno - zašto me prati. A ja ako sam nešto krivo napisao o njemu "kako je pljčkao kuće" neka me tuži. Zvao sam ponovo policijsku postaju i rekao - njihovom šefu - da policajci ništa ne poduzimaju. Te, da je to " mali kenjac" i da s njim ne bi imao što raditi, kad bi me napao, a da policija; je nadležna za takve stvari a ne da ja uzimam (fizički) stvar u svoje ruke.

Taj policajac (šef) s kojim sam telefonski razgovarao - kazao mi je; "gospodine Stojković vi ste mudar čovjek i u to se nećete dati uvući. Dva policajca su tvrdila kako je Z. Gatalica došao sa druge strane - ne sa one koje sam ja govorio. Ja sam rekao da odu i pregledaju video nadzorne kamere u ulicama u kojima me je pratio. A ima ih na nekoliko mjesta. Policija prije nego što je otišla - rekli su da su Zorana Gatalicu upozorili. Ja sam policajcima dokazao s koje strane je išao Zoran Gatalica za mnom, jer sam snimio sa kamerom sa svog mobitela.

Dana, 08.11.2014., u subotu oko 13,00 sati, ja sam sjedio na klupi u parku preko puta gradskog muzeja na korzu, na Trgu E. Kvaternika u Bjelovaru, uživao sam u jesenskom suncu i čistom zraku,.., i čitao sam svoje neke zapise.. Tu sam čekao svoju gospođu. Pogledao sam na desno i vidio na 100-tinjak metara Zorana Gatalicu i Sebu Jozića, kako idu prema meni.

Oni došli su do mene na 5-6 metara, do klupe, kada su vidjeli da se ne želim maknuti skrenuli su desno prema ulci - Kačićev prolaz i tuda su otišli prema kući od Z. Gatalice. Na muzeju postoje video kamere koje su sve to zabilježile. Nije prošlo ni desetak minuta Gatalica i Seba su se vraćali istim putem prema meni. Sjeli su na susjednu klupu od oko 8 metara dalje. Ja sam sve to ignorirao* i nisam u njih ni gledao. Na klupi su se "vrpoljili" i bili nervozni, ustali su se, jer nisu ni minutu sjedili mirni i krenuli prema meni. Očekivao sam napad. Nisam u njih htio gledati, iako sam znao; da su vjerojatno išli po neko naoružanje, nož ili bilo što. Bio sam spreman na sve...

Oni prošli su jedan metar ispred mene, gdje sam sjedio na klupi, i kada su se udaljavali - bili su već udaljeni 7-8 metara, Zoran Gatalica se je okrenuo i "zvučno" pljunuo prema meni. Imao je "iskolačene oči" i mrmljao je... Ja sam mu se samo nasmijao, iz sažaljenja, jer očito taj mladi čovjek od 27 godina, ne zna što radi. Znao sam, i tada sam bio siguran - da su me oni fizički napali - da ne bi se dobro proveli. Jer sam sportaš i uvijek sam u treningu i dobroj formi.

Oni došli su do trafike "Tiska" koja nalazi se preko puta "Podravske banke" i tu se razdvojili. Zoran je otišao iza ćoška banke - da bi se ubrzo vratio sa svojim tatom Brankom Gatalicoma, tzv. po nadimku "Crnogorac". Ja sam još uvijek čekao napad. Zoran i Branko Gatalica prošli su nekoliko metara od mene i "mrmljali su i gestikulirali" nisam čuo što govore, ali sam predpostavljao da prijete... I tako su oni otišli. Sve sam snimio sa video kamerom od svoga mobitela. Pozvao sam sa mobitela policiju, koja je ubrzo došla i sve im to ispričao. Gatalice su stajali na drugom ćošku kod trgovine DM-a, potom su otišli prema svojoj kući. Policajci su otišli na njihov kućnu adresu, da ih "ponovo" upozore na ne-primjerno i primitivno i nekulturno ponašanje.

Činjenica je, da na jednom blogu na internetu (http://panonija2014.blog.hr) izašli su članci u pet nastavaka o: "ZABRINJAVAJUĆA KORUPCIJA U INSTITUCIJAMA DRŽAVE U BJELOVARU". Glupo je, kada Gatalica i ostali mene sumnjiče da sam ja objavio te sadržaje i da sam autor. I sve što se desi i izađe u Bjelovaru, neke "crne informacije" oni svi misle da ja stojim iza toga. Jer sam dobro informiran. Ničime nije dokazano da ja stojim iza tih stvari. Ali oni na "teroristički" način žele se s mnom obračunati. Branko Gatalica "Crnogorac" očito ima još nešto protiv mene od prije iz ratnih događanja, jer sam na punktu ZNG-a 1991. godine pretresao njega i njegov auto... Poslije nam se je on grozio i prijetio preko nekih drugih osoba... A i sad se želi osvetiti...

-----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 10.11. 2014. (ponedjeljak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2305.



Post je objavljen 10.11.2014. u 14:23 sati.