Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Pomognimo studentskom istraživanju Trnja!

Prije nekoliko tjedana na adresu projekta "Mapiranje Trešnjevke" pristigla je zamolba sa studija Geografije na PMF-u za pomoć pri izradi studentskog rada vezanog uz područje Trnja. Naime, studenti četvrte i pete godine geografije će u okviru kolegija Geografija kulturne ponude (na smjeru Baština i turizam), kojeg vodi prof Laura Šakaja, napraviti istraživanje pod imenom "Trnje kao mjesto i prostor“. Oni će tokom izrade rada obaviti 9 intervjua (dužine cca 30-40 minuta) na području mjesnih odbora Staro Trnje, Vrbik i Kanal, te 50 anketa na području cijele gradske četvrti Trnje, a uvjet za sudjelovanje u intervjuima i anketama je da te osobe imaju više od 20 godina i da najmanje 5 godina žive na području Trnja.

Kao što si možete i zamisliti, nije posve jednostavno naći ljude zainteresirane za učešće u ovakvom vidu istraživanja pa vas ja ovim putem molim da ako zadovoljavate ove uvjete (boravak na Trnju i stariji ste od 20 godina) i ako želite pomoći studentima kroz razgovor o Trnju da se javite na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com kako bi vas povezali sa studentima, Larisom i Petrom, koji rade na tom projektu.

Hvala vam unaprijed i, kao podsjećanje na Trnje koje tu i tamo gostuje i na ovome blogu, evo nekoliko linkova na starije tekstove o njemu!
(namjerno ne imenujem linkove, kliknite pa vidite o kojim temama se tu radi! wink )

Link prvi
Link drugi
Link treći
Link četvrti
Link peti
Link šesti
Link sedmi
Link osmi
Link deveti
Link deseti



Post je objavljen 10.11.2014. u 09:33 sati.