Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oversoul

Marketing

Djevica...

Bio je to neki cudan odnos izmedju nas... neko prijateljstvo koje nije bilo nikad to,a opet nije bila niti veza.
Kad bi se oprastali u tom dodiru i zagrljaju rekli bi smo si sve a opet ne bi rekli nista...nitko od nas nije zelio preci tu nevidljivu granicu i to me je sa jedne strane ubijalo a sa druge strane davalo neku nadu da ce biti... bila je djevica,u horoskopu naravno,pedantna i cista.
Volio sam te njezine mirise svjezine po stanu koji je bio uvijek cist,mozda bi bio i cistiji da nije bila podstanar i da nije zatekla svo to pokucstvo, znam da bi sve bilo u bijeloj boji,no,ona se trudila sve to drzati pod bijeljim.
Volio sam njezino kupatilo,i kad bi pogledao u taj skriveni zenski kutak bivao sam odusevljen sa svim tim kremicama,pomadama, blazinicama te savrseno slozenim mirisljavim rucnicima koji su me nadahnjivali toliko da sam se prosto volio umiti u njima.
Sve je bilo savrseno oko i u njoj osim nas.
I mi smo na neki nacin bili savrseni ali ja sam bio nesretan sto je ne mogu imati na neki moj nacin...
Kao da se poigravala samnom,znala bi mi napuniti kadu punu vode i upaliti svijece no kada bi joj rekao da legne do mene i to bi cak ucinila,ali bi nakon nekog vremena ipak ustala i otisla leci u svoju sobu,u svoj krevet.
Sa jedne strane obasipavala bi me sa svom svojom dobrotom i zeljom da mi ugodi a tren poslije pobjegla bi na dovoljnu razdaljinu koja bi govorila "tu je ta granica"... moram priznati da me je to zbunjivalo tako da sam najrađe volio izbjgavati "nas" jer jedino tako nekako sam mogao zaboraviti na nju a onda bi se pojavila od nikud i sva kola bi otisla niz brdo... Vjerujem da se igrala samnom kao sto se macka igra sa misem koji strepi nad svojim zivotom vjerujuci da ce ipak uspjeti pobjeci dok bi mu macka govorila "samo se ti nadaj"... uzas...
Nikad nismo govorili o nama,nikad,i to je bilo nesto sto se treba postivati a ja nisam zelio o tome govoriti jer bi se nekako doveo u situaciju "Pa pojedi me vise"...
Tukla me je mojim vlastitim oruzjem i malo po malo dobijala bi tu bitku.
Bila je omiljena medju muskarcima koji su joj na svaku priliku ulijetali ali ona kad bi bila samnom sve glatko odbijala,da li zbog mene u tom trenu ili zato sto su joj bili neinteresantni ali pazila je na nas...
Ne znam da li je imala nekog sa strane,cak vjerujem da je,no to je bio zasigurno samo igrac koji je odigrao svoju rolu i bio nagradjen te otpusten do sljedeceg poziva,dok ga je dobro skrivala predamnom.
Znao sam se napiti u njezinom ili nasem drustvu i brizno bi me stavila u svoj auto i odvezla kuci,stala bi 5 kuca dalje jer nije zeljela da nas vidi moja supruga i ja bi izbauljao ko svinja iz auta i zahvalio se te otisao doma. Jednom sam joj rekao tako pijan da bi volio prespavati kod nje na sto je ona rekla "naravno" i tada bi isla ta prica sa kadom,mirisljavom soli i svijecama dok bi ja mrtav pijan lezao na trosjedu u dnevoj sobi ona bi se sama okupala i otisla leci u svoj krevet.
Izludjivalo me je to,jednostavno nisam kontrolirao situaciju i zelio sam pobjeci dok istovremeno bila je jedini istinski zacin u mojem zivotu...




Post je objavljen 10.11.2014. u 05:49 sati.