Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

za koku ljubomorku

Poštovana koka ljubomorka
tvoja ljubomora prema meni totalno te izludila i napravila bolesnom pa bi bilo bolje da promijeniš temu komentara i komentiraš malo sama sebe jer ovdje na blogu ima divnih osoba koje će ti rado pomoći da se izliječiš od opasne ljubomore i svog bijesa jer ti si bijesna na sebe i na sve što ti se dešava s tvojim dragim ljubavnikom pa jedino komentirajući gluposti anonimno po tuđim blogovima misliš privući pažnju na sebe.
Moram ti priznati da mi ni malo nije žao što si sama sebi nanijela probleme sa svojim ljubavnikom ali tome ti nisam kriva ja nego si si kriva sama što se izruguješ meni koju on nikada neće zaboraviti kao što ni ja neću zaboraviti njega.
Znam da od svog ljubavnika ne dobivaš dovoljno ljubavi ni poštovanja ali isto tako znaš da on ima svoju obitelj i da se ne može cijeli posvetiti tebi. Ti si mu samo igračka kao i sve njegove ljubavnice do tebe. Uživaj u trenucima koje ti pruža jer ti trenuci neće još dugo trajati, izliječi se od ljubomore jer ja ti nisam prijetnja, njegovu svu ljubav nikada dobiti nećeš jer on uistinu voli samo sebe.

Post je objavljen 09.11.2014. u 09:44 sati.