Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Tekila

Takav disfagićan, serboreičan, paretičan i poluoduzet smo se uputili na more u maloj koloni od dva auta( koja kolona). Iako je preko Bosne puno bliže, odlučili smo ići preko Hrvatske, pošto s kćerima putovnice istekle.
Od dodatne opreme sam ponijeo naravno posudu za pljuvanje.Koju sam napunio do Popovače, da do tamo smo išli autoputom, pa da ne bakrotiramo , pa smo zbog toga skrenuli smo na Sisak, sa namjerom da se spojimo na staru cestu…, koja je prema Kninu bila zatvorena.Ništa onda idemo na Zadar. Tjeralo me pišati ili/ ti urnirati. Jednostavnije mi je bilo lagano se udarati po mjehuru da se ispišam, ta mi je navika ostala još sa reanimacije, iako je izgledali pomalo perverzno. O velikoj nuždi sam se bojao i pomisliti, za nju ću čekati da dođemo na more, pa ću onda u septičku jamu „ispustiti dušu“.Slunj I Rastoke su me oduševili, odmah sam pitao suprugu. Hoćemo li tu stati kad se budemo vračali?Da dragi, diplomatski nema što!
Eno Velebit, pa lijevo desno, gore, dolje,par tunela.Mi letimo! .More eno ga tamo dolje. Uhvatio sam se iz sve snage za onaj rukohvat u autu i vikao. Pazi! Kao neka curica sam bio, pa ja se bojim visine.., već sam vidio direktan susret auta i mora. Velebit, kad smo to savladali možemo i makadamima na Alpe. Opet kad se sjetim Jadranske magistrale i zdravom treba živaca da to odvozi.
Obrovac, Benkovac, pa Drniš. Napokon Čiovo i Trogir, pogled koji sam toliko čekao, ali opet sa vrha brda, malo provalije.
Naša vikendica je pored vrlo strmovitj cesti i uzbrdo i nizbrdo .Kako ću sići dolje?Sa štakom od bivšeg šogora od prošle godine, sam išao polako dolje.Došao sam na more, a ne u more.Susjeda srečćm tad još nije bilo puno, jer većinom dolaze kasnije, ili su bili,iako je tad kolovoz bio, kad ih bude najviše
Koda idem u neki prošli život,ali ti mirisi koda su bili iz prošlog života. Nisam se skoturao kao lopta u more, po ne znam koji put uspio sam. Napokon sam bio dolje na moru, na terasi 30 m od mora.Agava je dobrano narasla, bila je spremna za ilegalnu proizvodnju tekile.


Post je objavljen 07.11.2014. u 17:38 sati.