Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

No future (još ima kolača)

Poznanika mi istukao susjed. Kažu da je nasilnik Bosanac, ima brata u policiji i psihički bolesnik. Poznaniku već par dana djeca ne idu u školu. Ovome nitko ništa ne može. Kažu da su Bosanci okupirali pola tog prigradskog naselja. Pokušana pritužba na nivou gradske policije ali gradsku policiju vodi žena koja sjedi i zabavlja se sa sa svojim dečkima.
Otprilike tako ide priča s dodatkom da je puno psihića na slobodi. Svi su zgroženi i svatko još dolijeva ulja na vatru.
Ne da mi se pametovati pa i zato ne sudjelujem u općem negodovanju .
Znam da sustav ne funkcionira i da nisam imao mira dok nisam tresnuo svog sad već pokojnog susjeda nakon što je između ostalog drugarica imala nož pod grlom, ona mi je sakrila pajser pa mu nisam smrskao glavu. Znam da sam zahvaljujući sustavu koji favorizira lešinare i ludosti u zadnjoj fazi pokojnog oca ostao bez ikakvih nekretnina. Znam da sam na otoku ostao bez mira terase jer došljaci u susjedstvu pripadaju kulturi koja mora imati u kući dva izlaza.
S druge strane lojalan sam član transnacionalne organizacije koja se bori između ostalog protiv fašizma, seksizma i raširene zloupotrebe psihijatrije. O čemu sam ono pisao u uvodu?
p.s.
Nedavno su huligani u Njemačkoj prosvjedovali protiv islamista, moji "platformisti" su izašli s izvrsnim priopćenjem. No uzalud je drugima pokušati objasniti kako stvari stoje kod nas.








Post je objavljen 04.11.2014. u 20:51 sati.