Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskestaze

Marketing

Lažeš Melita...

Bliže se izbori za predsjednika republike. Melita Kitar-Grabarović je neslužbenu kampanju započela muljanjem, prešućivanjem a izgleda i laganjem. U vrlo kratkom roku uhvaćena je dva puta u laži i jednom u muljanju. Prilikom posjete skupini branitelja koji prosvjeduju dočekalo ju je direktno pitanje branitelja da li je za Ustavni zakon o braniteljima ili nije. Naravno da branitelji od predsjedničke kandidatkinje odgovor nisu dobili što se vidi u priloženom videu.

http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/1385264/kolinda-docekana-ovacijama-ispred-ministarstva-branitelja/

Tom je prilikom i izjavila :”- Radila sam u mnogim državama koje su članice NATO saveza i takvo poštovanje kakvo oni iskazuju svojim braniteljima želim vidjeti i ovdje.” I to je po svemu sudeći druga laž. Najviše vremena uz Belgiju, provela je u SAD-u i mogla je vidjeti a i vidjela da tamo veterani imaju ista prava kao i svi drugi građani, točnije nemaju nikakvih posebnih beneficija i po beneficijama nisu ni blizu našim braniteljima. Tome u prilog govori i članak u prilogu u kojem se vidi kako američki vetarn radi kao trgovac jer još nema dovoljno godina za mirovinu. Nisu mu Ameri dali veliku mirovinu, sva moguća prava i prednosti nad ostalim građanima već čovjek kao i svi drugi traba raditi i mirovinu zaraditi.

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-pogledajte-kako-prolazi-pljackas-koji-poteze-pistolj-na-ovog-prodavaca—301563.html

U vrlo kratkom roku uspjela je skupiti još jednu laž a to je njena priča o dolasku nje i obitelji u Hrvatsku, i odlasku iz Nato-a. Tu priču za malu djecu objasnili su iz NATO-a jer je Melita još uvijek njihov zaposlenik samo je na neplaćenom dopustu. Traba li čuditi toliko muljanja i laži u tako kratkom roku? Pa s obzirom čiji je kandidat – ne.

http://www.jutarnji.hr/-najvise-me-smeta-jer-je-kolinda-lagala–josipovic-o-svojoj-protukandidatkinji/1231643/