Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Umijeće bojanja kose

Jučer nam se u bodegi pridružile frizerke iz susjednog salona. Ova s fotke i sama lijepo ofarbana se zanimala za detalje drugaričinog farbanja, svidjele su joj se boje na dotičnoj glavi i to je bio povod zanimljivom razgovoru. Jedna je naime gošća htjela doduše jeftiniju verziju boje koja se proslavila na glavi poznate face ekskluzivnog salona, naučio sam da i kod njih postoje podjele, obični smrtnici od frizera ne mogu doći niti do boja niti ih upoznaju s najnovijim tehnikama, sve je to rezervirano za pet zagrebačkih "in" mjesta s "out" cijenama.
Meni su takvi razgovori zanimljivi poput onih kad mi feministica tumači Nietzschea, cijenim spoznaje iz novih kuteva, mnogo mi je zanimljivije od razgovora kad me netko npr. pokušava uvjeriti da je Tomac nekad bio oke, kao da sam ja zalud trošio sve te godine hodanja dolinom suza.
Godišnjica je smrti polovice roditeljskog para, one polovice koja mi nedostaje, pa ajde, da je pribilježim, imam širok krug posjetitelja bloga, neki koji je znaju ponekad i navrate pa eto, ako slučajno nalete...





Post je objavljen 29.10.2014. u 10:08 sati.