Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljekovita-moc-kristala

Marketing

OGRLICA OD GRANATA I HEMATITA, BR 21, CIJENA : 120 KN



DJELOVANJE: GRANAT (GARNET) - kamen romantične ljubavi i strasti. Povećava putenost, senzualnost, seksualnost i prisnost. Donosi pozitivne misli i porast energije. Stvara samopouzdanje i uspjeh u karijeri. Pruža veliku zaštitu od zla. Iscjeljujući je za srce, krv, cirkulaciju, pluća. Osnažuje kosti i kožu. Izvrstan je za bolesti poput artritisa i reume jer daje energiju. Povezan je s korijenskom čakrom.

DJELOVANJE :HEMATIT - Hematit je poznat kao "kamen za um". Donosi mentalnu organizaciju, vrlo je prizeman i umirujući. Potiče temeljno razmišljanje, logiku i matematiku. Poboljšava pamćenje, daje originalno razišljanje. Pomaže nam shvatiti da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo. Uklanja negativnosti, potiče izdržljivost i hrabrost. Uravnotežava tijelo, um i duh. Snižava tjelesnu temperaturu, krvne poremećaje, anemiju, nervozu, nesanicu, odličan za zarastanje rana i kostiju. Povezan je s korijenskom čakrom, uzemljuje višak energije i djeluje kao stabilizirajuća sila.

Nakit možete naručiti na broj telefona: 097 6666 782( sms-om ili pozivom)
ili na e-mail adresu: ingridrijeka@gmail.com
Putem facebook-a: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005717327975

Kod naručivanje nakita potrebno je upisati redni broj nakita koji se nalazi u naslovu slike sa potrebnim podacima za slanje pošiljke :
ime,prezime,poštanski broj i grad...
Plaćanje se vrši pouzećem,poštarina nije uključena u cijenu.


Post je objavljen 27.10.2014. u 22:04 sati.