Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljekovita-moc-kristala

Marketing

OGRLICA OD SELENITA I FASETIRANOG GORSKOG KRISTALA SA TIBETANSKIM SREBROM BR 33 CIJENA : 160 KN



DJELOVANJE : Selenit daje tijelu veliku energiju. Odličan je za izravnanje kičme, daje joj elastičnost i liječi bolesti povezane s kičmom. Preventivno štiti od epileptičkih napada. Stabilizira vegetativni živčani sustav. Neutralizira trovanje živom iz zubnih plombi i djelovanje slobodnih radikala. Podržava tvorbu mlijeka kod dojilja. Ublažava napetost i grčeve mišića i zaustavlja rast prostate. Zeleni selenit usporava starenje kože i kostura.

DJELOVANJE :GORSKI KRISTAL - Rimljani su vjerovali da gorski kristal sadrži energije bogova koje daju snagu, hrabrost i mudrost. Gorski kristal je univerzalan kamen, svatko bi trebao imati jedan! Čist je i snažan energetski izvor, jača energetsko polje, stimulira moždane funkcije, jača imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu, aktivira sve nivoe svijesti; daje sklad duši. Ovaj kristal stimulira sve čakre; koristi se i za zaštitu od energetskih utjecaja drugih ljudi, za zaštitu od zračenja kompjutera kao i za zaštitu od podzemnih zračenja. Prilikom snimanja Kirlijanovom kamerom utvrđeno je da kvarc može udvostručiti ljudsko biomagnetsko polje te zaštiti nositelja od radijacija. Kvarc generira elektromagnetizam i poništava statički elektricitet.

Nakit možete naručiti na broj telefona: 097 6666 782( sms-om ili pozivom)
ili na e-mail adresu: ingridrijeka@gmail.com
Putem facebook-a: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005717327975

Kod naručivanje nakita potrebno je upisati redni broj nakita koji se nalazi u opisu slike sa potrebnim podacima za slanje pošiljke :
ime,prezime,poštanski broj i grad...
Plaćanje se vrši pouzećem,poštarina nije uključena u cijenu.

Post je objavljen 27.10.2014. u 19:27 sati.