Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hanitahodzic

Marketing

NHY-Gelovi u Boji :)

Godinama sam plaćala mjesečno geliranje noktiju,a tek sam se nedavno sjetila da bi to i sama mogla probati,naravno i uz pomoć moje drage sestre :)
Mislim da je ključni trenutak odluke bio zahtjev za prijateljstvo na facebooku pod imenom '' Materijal Za Nadogradnju Noktiju''.
Prvo sam pogledala ponudu te se na kraju javila curi i sve naručila kod nje,a moram napomenuti da prije toga baš ništa nisam imala.
Uzela sam paket od svih stvari koje su mi potrebne za početak,a za početak vam je potrebno: lampa za nokte,bruslica,

kistovi za gel( ja sam uzela prozirni 3u1,i rozi cover),alkohol,(ali ovog puta ne za piti ;)),maramice za skidanje viška gela,polir blok,turpije,ukrasi,.
Ponuda je stvarno neograničena,ja sam odmah odabrala i par gelova u boji i onda naknadno svako malo kupovala neke dodatke.
Uz prilog imam i par sličica,kako sve to izgleda :)

NHY gelovi u boji u pakovanju od 36 komada u bočicama od po 5ml. . . Boje su jako pigmentisane tako da su dovoljana dva sloja s gela i iste su kao na priloženoj paleti boja. . . Srednje su gustine tako da su laki za nanošenje,.
Za one koje žele da budu vjerne svojoj omiljenoj boji,stalna boja traje čak i do 6 nedelja :) Takođe garantovano sušenje u UV lampi,laka aplikacija,boja otporna na grebanje i što je najbitnije visok intenzitet boje..

I uz prilog ide i par sličica sa mojim noktićima poslje tretmana sretan

Ostatak možete vidjeti na fb stranici ''Materijal za nadogradnju''kiss

Sviđa li vam se ovaj post? Razmišljate li, ili ste možda već i probale o samostalnom geliranju i uređivanju svojih noktiju??
Ukoliko sam nešto zaboravila ili preskočila, a zanima vas, slobodno me pitajte ;)
Svaki savjet i kritika su dobrodošli, ipak sam i ja početnik još wave








Post je objavljen 25.10.2014. u 12:56 sati.