Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Buđenje...

u toku !!!

Budjenje ... Buđenje ... CR5Z5 ...

Montague Keen - 19. 10. 2014.

U POVIJESTI KOLEKTIVA KAO I U POVIJESTI POJEDINCA, SVE OVISI O RAZVOJU SVIJESTI

Carl Jung

Kako se svijest razvija i otvara umove, oni u kabali nalaze da trebaju koristiti očajničke mjere kako bi se to zaustavilo. Sada se koristi ebola. Sada se posvuda vrši pritisak na ljude da se cijepe kako bi se zaštitili. Nemojte pasti na ovu propagandu ZASTRAŠIVANJA. Vidite je onakvu kakva jest. Zaštitite se pomoću mnogih prirodnih metoda zaštite koje su široko dostupne. Nemojte biti uvučeni u paniku koja je nastala. Samo cijepljeni će biti u nevolji.

Svaki put kad se svijest podigne, kabala dramatično odgovara da to blokira. Vi morate donositi odluke o vašim vlastitim životima, ali tek nakon pomnog ispitivanja činjenica, umjesto histerije. Budite mirni, preuzmite odgovornost, i istražite činjenice. Vi morate postati potpuno svjesna ljudska bića kako bi donijeli Novo doba svjetla i ljubavi za ono prema čemu težite. Vi se borite za svoju egzistenciju na vašoj planeti. Korumpirani uzurpatori vode vrlo prljavu bitku kako bi zadržali kontrolu. Vi to počinjene uviđati i shvaćati.

Napravljen je pakt, u vrijeme vladavine kraljice Elizabete I od Engleske, s vanzemaljskim bićima. Ona su im garantirala da će ih kontinuirano žrtvovanje krvi umiriti. To je dovelo do rata za ratom koji se vode otada. Nije bilo važno gdje, dok je krv tekla. Lagalo vam se o razlozima za rat, opet i opet, kako bi se odvijala ova šarada. Zato što svijest raste, hitnost stvaranja Trećeg svjetskog rata postaje sve očajnija iz dana u dan, jer oni trebaju prolijevanje krvi. To je razlog zašto su mnogi od vas prevareni da se bore za svoju zemlju. To nije tačno. Vaša krv je potrebna da bi se smirili vanzemaljski gospodari. To je bitka za preuzimanje vaše planete i čovječanstva. Oni žele eliminirati 2/3 vas. Vrijeme je da shvatite koga imate protiv sebe.

Vi ste sposobni promijeniti sve to. Potrebna je samo hrabrost i vrijeme da se istraži istina. Tada se možete ujediniti s probuđenima i podijeliti svoja istraživanja. Znajte da zajedno ste jaki i da ćete uspjeti. Nemojte pasti pod utjecaj kontrole uma koja se koristi na vašim TV ekranima. Vrijeme je da budete jaki i da vjerujete u sebe. Borite se za svoj opstanak.

Island vam je pokazao put, tako da se to može učiniti. Ne dozvolite sebi da budete uljuljkani u lažni osjećaj sigurnosti. Ovo je kraj igre, tako da ne možete priuštiti to zadovoljstvo. Vi niste svjesni svega što se koristi protiv vas, a vi biste se zgrozili kad bi to znali. Svako oružje s kojim kabala raspolaže koristi se za uništenje svijeta kakvog poznajete.

Meditacija je najvažnija. Uzmite vremena da se povežete s onim tko vi jeste, i zašto ste na Zemlji u ovom trenutku. Otvorite se svojoj duhovnoj strani. Elementali su se vratili na Zemlju da vam pomognu, a mnogi od vas ih možete vidjeti i s njima komunicirati. Oni u svijetu duha vam pomažu. Oni vam pomažu da locirate ley linije tako da se mogu regenerirati, a to omogućuje energiji života da iznova teče. To je način da spasite svoju planetu, koja je čeznula za ovom životnom snagom tako dugo da očajnički treba vašu pomoć da bi je pronašla. Ova važna energija bila je namjerno blokirana za ljudski rod. To je sve dio njihovog tajnog znanja koje se koristi da bi vas sve držali u ropstvu stoljećima. Kada oslobodite ovu energiju, napravljen je napredak da razotkrijete sve ono što je pokvareno i kriminalno.

Naučite koristiti svoje umove i proširite ih, jer vi ste sposobni za mnogo više nego što shvaćate. Vi imate tu moć, pa onda je koristite za dobrobit čovječanstva. Ja sam dio mreže na ovoj strani života. Naša najveća želja je osloboditi čovječanstvo i obnoviti vašu planetu, tako da život može biti oslobođen korupcije. Želimo da se ratovi zaustave, tako da će mir i harmonija postati norma. To je naš cilj. Hoćete li nam pomoći?

Dolazi vrijeme u životu čovjeka kada mora donijeti velike odluke. Odluke koje se sada traže su najvažnije od svih koje su tražene od čovječanstva. Na vama je da spasite čovječanstvo i samu Zemlju od uništenja koje je pomno isplanirano i sada se sprovodi, upravo vama ispred nosa. Svaka odluka koju donesete će utjecati na vaše bližnje.

Potrebna je hrabrost, jer ovo nije vrijeme da stojite i čekate. Toliko toga ovisi o vašim odlukama. STRAH je vaš najveći neprijatelj. On se koristi protiv vas, svaki trenutak vašeg života.

Moja draga supruga nedavno je ponovno napadnuta. Zašto je oni žele ušutkati. Zašto se toliko trude oko nje... Oni ne žele da znate da možete promijeniti sve, samo da se ujedinite i radite zajedno.

Centri će istražiti nove načine kako živjeti život na Zemlji nakon pada korumpiranih. Kabala je uložila veliki trud da spriječi stvaranje tih centara. Kako rade sve što je u njihovoj moći da spriječe opstanak čovjeka na Zemlji, a centri su dio opstanka čovjeka, zašto biste očekivali drugačiji način? Oni ne žele da preživite. Zato morate donijeti velike odluke koje će utjecati na budućnost vaše planete i svih koji na njoj žive.

Moja draga Veronika, ti znaš krajnji rezultat i tako ustrajavaš unatoč svih nedaća. Stvorili smo dobar tim, ti i ja, i tako ćemo nastaviti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Poruka od Veronike

A virus koji se koristi za kontrolu umova određenih pojedinaca s ciljem da se "IZLOŽI" mene, David Icke i drugi, koji vam pomažu u pokazivanju istine. Ta osoba je korištena da sjedi na seansama. On je bio toliko impresioniran da je napisao ovu izjavu nakon jedne takve seanse. Obratite pažnju na kompletnu promjenu u toj osobi. To je način kako to djeluje.

"Seansa je trajala oko 30 minuta, a mladi Timothy, dječakov duh odgovoran za manipulaciju ektoplazme Davida Thompsona, doveden kroz čovjeka. Glas je rekao "Veronika" i to je bio Monty. Bilo je mračno, čuli smo korake kako se približava. Ja sam sjedio blizu Veronike i Monty je oko dvije do tri minute osobno govorio Veroniki prije nego što je uzeo njenu glavu u svoje ruke i sagnuo je prema naprijed i poljubio je! Cijela soba je zanijemila na to, a Monty je dvaput rekao da je voli i onda se vratio natrag u kabinet i nestao. To je bilo prekrasno iskustvo."

Kanal: Veronica Keen

Web stranica: The Montague Keen Foundation

Preveo s engleskog: Fredi

-----------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 22.10.2014. u 08:13 sati.