Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/molimozajedno

Marketing

PREMIJER I VJERA NARODA

Sve sto je rekao Milanovic je biti ce jos gore, ali di su ona obecanja, je istina rekao je i na pocetku nece biti lako ali glavni problem nezaposlenost kod Milanovica je nesto sasvim normalno nesto sto ce jos dugo trajati nesto sto nesmijemo dirati ni traziti bolje za Hrvatsku, oprosti Milanovicu ali takav dojam si mi ostavio. Pitam se koliko je sam rijecit bio kada je bila rijec o čerilici u Vukovaru koliko se je trudio uvjeriti kako je bas ovo vrijeme da se zaboravi ali nikada nije rekao da treba oprostiti sto svakako govori da su brze bolje na brzinu htijeli udovoljiti svojim sefovima koji god da jesu ali Hrvatski narod to za njih sigurno nije sef nego samo broj. Ovdje se i jasno vidi njegova demagogija koja je daleko od Boga sto se mene tice ovakvi neznabosci se vise nikada nesmiju pojaviti na vlasti u Hrvatskoj a u prilog mu ide i rijecitost kod homoseksualaca koliko se je tu potrudio i bio rijecit, nije rekao to nije moralno nego naprotiv to je nesto za cim Hrvatska treba ici kako bi bili sto slicniji sotonskoj EU.

Jovanovic je rekao da usklik ZA DOM SPREMNI je ustaski i zlocinacki i za njega povjest je nastala bez rata bez Vukovara idt, da bi on sada sjedio tu di sjedi, da je nekim cudom jos Jugoslavia on bi sigurno bio jedan od njihovih lidera velike Jugoslavio. Moram se jos malo zadrzati ove teme jer je bolna svakom Hrvatu i reci u svakome zitu ima kukolja tako i kod ustaša, četnika, partizana itd, stoga se ogradujem svih onih koji su cinili zlo ubijali,silovali, palili itd. jer oni nisu mjerilo na kojem je nastala Hrvatka sto se po demagogiji Jovanovica to moze reci. Ubijali su nase djedove, bake, casne sestre i svecenike proganjali su nas od stoljeca sedmoga a sada kada imamo svoju Hrvatsku vise nemamo vjere u Boga koja je sve manja i sve vise i vise sude crkvama umjesto da se sudi vladajucima i da ne spominjem HDZ a kada oni dodu na vlast bice nam isto ako ne i gore pa opet se odluce na pokoravanje EU kao sto su i prije cinili i kako cine sadasnja vlada.

Opametimo se i okrenimo se Bogu i molitvama jer i sve ovo sto sam napisao je i moje sudenje stoga vise necu ovako pisati jer samim sudenjem postajemo isti kao oni, nego pocnimo moliti neka Bog sve sam napravi, BVB



Post je objavljen 18.10.2014. u 18:40 sati.