Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/indijanka-vegetarijanka

Marketing

Koprive s tjesteninom

Koprive blanširati i sitno isjeckati. Na malo maslinovog ulja staviti žlicu brašna, dodati vode i miješati pjenjačom da se zgusne. U to dodati nasjeckane koprive i sitno isjeckani bijeli luk (što više to bolje). Dobro izmiješati i dodati skuhanu tjesteninu , promiješati, začiniti solju i paprom te s još malo maslinovog ulja. Poslužiti toplo.

Ako ostane ovakve tjestenine za drugi dan, odlična je podloga na salatu. U to dodati iscjekanu rajčicu, luk (bijeli i crveni) pa čak i kiselu ciklu. Sve izmiješati, dodati začine po volji, a odlično je uz koju kap bučinog ulja. Poslužiti hladno.

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 17.10.2014. u 13:27 sati.