Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivote-moj-jedini

Marketing

Do kaja svemira, ti i ja , dalje od bola i nemira.

Odavno nisam ovdje rekla koliko ga volim. Odavno nisam ispisala nasu ljubav na ovoj bijeloj povrsini. Odavno vam nisam sapnula da ova ljubavna prica traje i dalje. I trajat ce , savim sigurno ,do kraja zivota.
Jendog ludog majskog dana ovaj muskarac mi je ukrao srce. Ukrao mi je razum , ma ukrao mi je sve moje. Tog dana pokazao mi je sta je ljubav. Od tog dana pa sve do danas dokazuje mi da je moguce voljeti do granica koje ljudi jos uvijek nisu otkrili.
Jednog ludog februarskog dana ovaj muskarac pokazao mi je kako je to pripadati nekome u potpunosti. Kako je to dati nekome srce,dusu i tijelo i nikad ne biti nesretan zbog toga.
Jednog ludog februarskog dana ovaj muskarac na mojim usnama ostavio je svoj pecat. Tim pecatom svima je pokazao da sam njegova. I jesam. I od tog dana on je moj. Ovakav , lud nepopravljiv. Najbolji i najgori u isto vrijeme , svakakav , ali ipak moj , meni najbolji.
Od jednog ludog februarskog dana pa cak i danas i sutra i prekosutra i jos beskonacnog mnogo narednih ludih majskih dana ova ljubav pisat ce svoju pricu.
Jednog dana napisat cu da sam njegova , onako kako je trebalo odavno da budem. Njegova na papiru i pred Bogom. Tog dana nasu malu zakletvu reci cemo i pred tim covjeom koji ce nasu ljubav ozakoniti. I samo cekam taj dan , on , ja i maticar.
I Boze , samo pusti neka traje. Ova nasa bajka. I neka nikad ne prestane. Pusti , da mi zauvijek pripada. Jer lijepo je imati nekog ovako kako ja imam njega. U potpunosti. Cijelog.

Post je objavljen 10.10.2014. u 12:14 sati.