Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAR SE I TAKO NEŠTO DOGAĐA?!




IZ Selca na moru u Bjelovar po batne

Redakciju "Bjelovarac" već nekoliko puta je posjetio Ivan Antić. iz Selca. Prilično neobičan posjet. Izemđu ostaloga taj gospodin se je obratio Udrugi "ŠTIT" iz Bjelovara za pomoć. U Bjelovaru su ga kaže Antić, pretukli o tome ima nalaz liječnika i fotografije kao dokaz, da je pretučen. A policija mu je rekla da nema ništa s tim, nego da tuži na sud nelagodavce.

Antić u Bjelovaru vodi brako-razvodnu parnicu, a misli da ga je napao prijatelj ili ljubavnik njegove supruge V.P. Navodno ga je "prijatelj" svaki put dočekao sa svojom "klapom" iznenadio ga, pripretili mu i odu. Kod posljednjeg napada na sebe imao je svjedoka, a poslije dplaska u redakciju Antića se, kako on kaže ponovo napali.

Ivanu Antiću kako mu nitko nije htio pomoći - zamolio je za pomoć predsjednika ŠTIT-a Branka Stojkovića, s kojim se je sastao u caffe baru "Art" u Bjelovaru. Tražio je pitanje: Zašto policija ne reagira na njegove prijave. On smatra da se radi o korupciji i neprofesionalnom odnosu. Pita je taj čovjek dokle će ga napadati iz čistog mira a službe koje su odgovorne da ga zaštite će šutiti.

Između ostaloga i mediji su nazvali Policijsku upravu Bjelovarsko-bilogorsku i tražili odgovor. No, odgovora nije bilo ni čak od dežurnog policajca. Jedno što je policija komentirala da im je poznat taj slućaj. Antić je i u Policiju dolazio nekoliko puta, oni su ga uvijek otpremili riječima - da su sčučaj obradili i poslal sudu.

No, Antić je bio vrlo nezadovoljan, radi toga se je obratio ŠTIT-u. Antić je rekao da su mu ponovo prijetili i oštetili bicikl. Priča ipak nije završena. Na kraju se nezna što je dalje bilo i što su nadležni poduzeli.

----------------------------------------------------------


----------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–



Post je objavljen 15.10.2014. u 12:09 sati.